Anti-age

Cum funcționează MessoPen?

Mezoterapia facială a devenit una dintre cele mai populare proceduri de înfrumusețare, iar cu avansarea tehnologiei, s-a dezvoltat și un nou dispozitiv revoluționar numit Messo Pen. Acest sistem automat de penetrare transdermică cu microace de mare viteză este ideal pentru terapiile faciale și corporale, oferind o gamă largă de beneficii pentru piele. În acest blog, veți descoperi tot ce trebuie să știți despre Messo Pen, tehnologia din spatele acestui dispozitiv inovator, beneficiile sale pentru piele și procedura de tratament în sine. Așadar, să explorăm împreună această lume a înfrumusețării cu ajutorul Messo Pen!

Messo Pen este un sistem avansat automat de penetrare transdermică cu microace de mare viteză, folosit pentru terapii faciale și corporale. Această tehnologie folosește capete cu ace sterile, individuale pentru fiecare pacient și sedință de tratament. Capetele aparatului dispun de o varietate de capete de tratament care au la bază micro-ace extrem de fine ce pot fi ajustate pentru o profunzime de la 0,5 mm până la 2 mm, nivelul de pătrundere adaptându-se la nevoile specifice ale fiecărui pacient și ale diferitelor zone faciale. Acest tratament poate fi realizat și pentru tratarea celulitei, vergeturilor și tratamentul alopecitelor. Tehnologia de microneedling acționează prin efectuarea a mii de micro-intepături la nivelul pielii, favorizând patrunderea substanțelor active în derm pentru a stimula producerea de colagen propriu și restructurarea pielii. Cu o viteză de 18.000 de intepături/minut, disconfortul din timpul tratamentului este redus, iar absorbtia acizilor și a peptidelor pentru un rezultat spectaculos este îmbunătățită.

Messo Pen are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastina și ajută la ameliorarea vergeturilor, la micșorarea porilor dilatați și la tratarea alopeciei. În plus, acest tratament este ideal pentru tonifiere, lifting și reintinerirea pielii, ameliorarea ridurilor și tratarea liniilor fine. Tehnologia din spatele Messo Pen utilizează ace extrem de fine, ajustabile pentru a ajunge la adâncimi diferite, în funcție de zona tratată, fără a deteriora pielea. Acesta creează mii de micro-canaluri în piele, care îmbunătățesc absorbtia substanțelor active în derm și ajută la producerea de colagen și elastina. Messo Pen este un tratament inovator care poate fi utilizat pe diferite zone ale corpului și care poate fi adaptat la nevoile fiecărui pacient, fiind o opțiune eficientă și sigură pentru a avea o piele sănătoasă și strălucitoare.

Messo Pen - Eximia City Clinic

Beneficiile utilizării Messo Pen în tratamentele de mezoterapie facială

Messo Pen este o tehnologie avansată de mezoterapie facială, care oferă o serie de beneficii pentru persoanele care caută soluții pentru îmbunătățirea texturii și aspectului pielii. Această metodă de tratament a pielii este extrem de eficientă și sigură, oferind rezultate vizibile și durabile într-un timp relativ scurt. Una dintre cele mai mari beneficii ale utilizării Messo Pen este faptul că este non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu este necesară nicio intervenție chirurgicală sau injecție pentru a obține rezultatele dorite. În schimb, tehnologia Messo Pen utilizează ace foarte fine și un dispozitiv automat pentru a stimula producția naturală de colagen și elastină, două substanțe cheie care ajută la menținerea aspectului tânăr și sănătos al pielii.

Un alt beneficiu important al utilizării Messo Pen este că aceasta poate fi personalizată în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient. De exemplu, microacele pot fi reglate în profunzimea lor, astfel încât acestea să poată penetra pielii la nivelul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, există o varietate de capete de tratament disponibile, ceea ce înseamnă că terapia poate fi adaptată pentru a se concentra pe diverse zone ale feței sau corpului. În plus, tehnologia Messo Pen poate fi utilizată pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, inclusiv riduri, cicatrici, vergeturi și pori dilatați. Astfel, pacienții pot beneficia de o soluție holistică pentru nevoile lor individuale de îngrijire a pielii, ajutându-i să se simtă și să arate mai bine decât niciodată.

Procedura de tratament cu Messo Pen

Procedura de tratament cu Messo Pen este destul de simplă și poate fi realizată de către un specialist într-un salon de înfrumusețare. În primul rând, pielea trebuie să fie curată și pregătită în prealabil pentru tratament. Specialistul va utiliza un gel special pe zona care urmează să fie tratată pentru a reduce disconfortul și pentru a asigura o penetrare mai eficientă a microacelor. Apoi, va ajusta adâncimea microacelor în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient și va începe să treacă aparatul de Messo Pen pe zona respectivă cu mișcări circulare.

Tratamentul cu Messo Pen poate fi personalizat în funcție de necesitățile fiecărui pacient, astfel încât să fie utilizate seruri sau amestecuri personalizate de ingrediente active, în funcție de problemele specifice ale pielii. După tratament, pacientul poate observa o îmbunătățire imediată a pielii, iar rezultatele vor continua să se îmbunătățească în următoarele săptămâni. Este important să evitați expunerea la soare sau utilizarea de produse cosmetice agresive în primele zile după tratament pentru a permite pielii să se vindece și să se regenereze.

În concluzie, Messo Pen este o tehnică inovatoare și avansată de mezoterapie facială care oferă o serie de beneficii pentru pielea ta. Această tehnologie utilizează micro-ace extrem de fine pentru a ajuta la stimularea producției de colagen și pentru a restructura pielea, îmbunătățindu-i aspectul și reducând semnele de îmbătrânire. Beneficiile utilizării Messo Pen în tratamentele de mezoterapie facială sunt multiple, iar procedura în sine este relativ nedureroasă și cu un timp de recuperare scurt. Înainte de a lua decizia de a utiliza această tehnică, este important să consulți un medic specializat și să discuți despre orice preocupări sau întrebări pe care le-ai putea avea. Cu toate acestea, cu o abordare profesională și cu o îngrijire adecvată, Messo Pen poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care caută o metodă eficientă și sigură de îmbunătățire a aspectului pielii lor.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share