Cel mai avansat echipament de lifting și rejuvenare facială

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) reprezintă o tehnologie non-invazivă și inovatoare utilizată în tratamentele faciale și corporale, care are ca scop eliminarea ridurilor, definirea conturului facial, și îmbunătățirea elasticității pielii într-un mod nin-invaziv.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) reprezintă o tehnologie non-invazivă și inovatoare utilizată în tratamentele faciale și corporale, care are ca scop eliminarea ridurilor, definirea conturului facial, și îmbunătățirea elasticității pielii într-un mod nin-invaziv.

Slide

Îmbunătățește aspectul pielii tale!

HIFU Facelift Pro+ este un tratament inovator în domeniul esteticii faciale, folosind tehnologia avansată a ultrasunetelor focalizate de înaltă intensitate (HIFU) pentru a oferi rezultate spectaculoase. Acest tratament non-invaziv acționează în profunzimea țesuturilor subcutanate, contribuind la îmbunătățirea aspectului și a fermității pielii. Prin intermediul undelor ultrasunete, HIFU Facelift Pro+ stimulează producția naturală de colagen și elastină, esențiale pentru o piele sănătoasă și tânără. Beneficiile acestui tratament includ reducerea ridurilor și liniilor fine, liftingul facial, definirea conturului feței și îmbunătățirea texturii pielii.

Cum funcționează HIFU Face Lift PRO+?

Acest tratament utilizează tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) pentru rezultate remarcabile și non-invazive. Procedura se realizează non-invaziv, fără intervenție chirurgicală sau recuperare asociată. Tehnologia HIFU folosește ultrasunete cu frecvență înaltă, focusate adânc în țesutul subcutanat, creând puncte de coagulare la distanțe egale. Aceasta stimulează producția de colagen și contractarea fibrelor de elastină, obținând un efect imediat de lifting și o rejuvenare continuă a pielii. Beneficiile includ eliminarea ridurilor, definirea conturului feței, îmbunătățirea elasticității pielii și conturarea corporală în zonele tratate.

Întrebări frecvente

HIFU este o tehnologie care utilizează ultrasunete cu frecvență înaltă pentru a stimula producția de colagen în straturile profunde ale pielii. Aceasta se realizează prin focalizarea ultrasunetelor către țesutul subcutanat, determinând contractarea fibrelor de elastină și generând un efect de lifting și rejuvenare a pielii.

HIFU este considerat un tratament sigur și non-invaziv. Nu necesită incizii sau intervenții chirurgicale și nu prezintă efecte secunfare. Cu toate acestea, este important să fie efectuat de către un specialist calificat pentru a asigura rezultate optime.

HIFU oferă multiple beneficii, cum ar fi eliminarea ridurilor și a liniilor fine, definirea conturului facial, ridicarea pomeților și a feței, îmbunătățirea elasticității pielii și reducerea aspectului îmbătrânit al pielii. Tratamentul HIFU poate fi aplicat și pe alte zone corporale, precum abdomenul sau brațele, pentru conturarea și strângerea pielii.

Rezultatele tratamentului HIFU pot fi observate imediat după procedură, iar efectul de lifting și rejuvenare se va continua îmbunătățind în următoarele săptămâni.

HIFU este un tratament non-invaziv, ceea ce înseamnă că nu necesită o perioadă de recuperare extinsă. Pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite, fără restricții semnificative. Uneori pot apărea roșeață sau umflături ușoare, dar acestea dispar de obicei în câteva ore sau zile.