Tratamente faciale

Îngrijirea tenului: de la rutina zilnică la tratamentele de îngrijire profesionale

Bun venit la Eximia City Clinic din Brașov, locul unde frumusețea și încrederea se întâlnesc! Suntem mândri să vă oferim o experiență completă de îngrijire a pielii, unde fiecare detaliu contează pentru a vă ajuta să obțineți acel ten sănătos și strălucitor pe care îl meritați. 

În acest blog, vom explora în profunzime ghiduri pas cu pas pentru îngrijirea tenului, începând de la rutina zilnică de îngrijire a pielii și ajungând la tratamentele noastre de înfrumusețare și remodelare corporală, care transformă pielea dumneavoastră într-o operă de artă.

Rutina zilnică de îngrijire a pielii

Demachiere: demachierea dublă este o tehnică de curățare a pielii care implică utilizarea a două tipuri diferite de produse pentru a asigura o curățare profundă și eficientă. Această metodă este considerată de mulți specialiști în îngrijirea pielii ca fiind una dintre cele mai eficiente modalități de a îndepărta machiajul și impuritățile din piele.

Primul pas în demachierea dublă implică utilizarea unui demachiant pe bază de ulei sau un balsam demachiant. Acest tip de produs este eficient în îndepărtarea machiajului rezistent la apă și a produselor cosmetice cu texturi grele, cum ar fi fondul de ten, rujurile sau mascara. Uleiul sau balsamul demachiant ajută la dizolvarea machiajului și a impurităților uleioase, lăsând pielea curată și hidratată. Al doilea pas constă în utilizarea unui demachiant pe bază de apă sau o spumă de curățare pentru a îndepărta reziduurile uleioase și pentru a curăța în profunzime porii. Această etapă ajută la eliminarea excesului de ulei și a altor impurități din piele, lăsând-o proaspătă și curată.

Este important să alegeți produse demachiante potrivite tipului vostru de ten și să aplicați această tehnică cu blândețe, evitând frecarea excesivă, care poate irita pielea. Demachierea dublă poate fi inclusă în rutina de îngrijire a pielii, în special înainte de culcare, pentru a asigura o piele curată și sănătoasă.

Tonifiere: Tonifierea este un alt pas esențial în rutina de îngrijire a pielii. Acest pas are rolul de a restabili echilibrul pH-ului pielii și de a pregăti pielea pentru tratamentele ulterioare. Nivelul pH-ul natural al pielii este ușor acid, cu o valoare în jurul lui 5,5. Curățarea cu apă și săpun poate afecta echilibrul acestui pH, de aceea tonerul este utilizat pentru a-l restabili. Un toner potrivit ajută la readucerea pH-ului pielii într-un interval sănătos. Tonerele au proprietăți astringente care ajută la închiderea porilor. Acest lucru previne pătrunderea impurităților în pori și reduce aspectul porilor măriți. Totodată, tonifierea pregătește pielea pentru tratamentele care urmează. 

O piele bine pregătită permite substanțelor active din cremele sau serurile ulterioare să fie absorbite mai eficient. Tonifierea ar trebui să fie un pas delicat în rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii. Aplicați tonerul pe un disc de bumbac sau pulverizați-l pe fața curată și uscată și tamponați-l ușor pe piele. Evitați frecarea sau tragerea pielii, care pot provoca iritații.

Hidratare: hidratarea reprezintă unul dintre pașii fundamentali în îngrijirea pielii și joacă un rol esențial în menținerea sănătății și frumuseții acesteia. Acest pas implică aplicarea unei creme hidratante potrivite pentru tipul dumneavoastră de ten și are o serie de beneficii semnificative. Astefel, hidratarea corectă ajută la menținerea elasticității pielii. Când pielea este bine hidratată, este mai suplă și mai flexibilă, ceea ce reduce riscul de apariție a ridurilor și a liniilor fine și totodată, acționează ca o barieră naturală împotriva factorilor externi nocivi, cum ar fi poluarea și radiațiile UV. Acest lucru ajută la protejarea pielii de daunele cauzate de mediul înconjurător.

Aplicați crema hidratantă pe fața și gâtul curate și uscate, în mișcări circulare ascendente. Este benefic să hidratați pielea de două ori pe zi, dimineața și seara, în cadrul rutinei de îngrijire a pielii. Acest pas nu ar trebui neglijat niciodată, deoarece reprezintă o modalitate esențială de a menține pielea sănătoasă, elastică și radiantă.

Protecție Solară: nu ar trebui să neglijați niciodată protecția solară în rutina de îngrijire a pielii. Fie că este vară sau iarnă, soarele emite radiații ultraviolete (UV) care pot cauza daune semnificative pielii dumneavoastră. Aplicarea zilnică a unui produs cu factor de protecție solară (SPF) este esențială pentru a menține pielea sănătoasă și pentru a preveni daunele cauzate de radiațiile UV, cum ar fi îmbătrânirea prematură și apariția petelor.

Radiațiile UV dăunează colagenului și elastinei din piele, ceea ce poate duce la apariția ridurilor, liniilor fine și a pielii lăsate. Protecția solară vă ajută să mențineți o piele mai fermă și mai tânără pentru mai mult timp. Protecția solară vă ajută să preveniți apariția petelor solare sau a petelor de vârstă, care pot fi inestetice și dificil de tratat ulterior.

Tratamente faciale avansate

La Eximia City Clinic, suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți cel mai înalt nivel de îngrijire pentru pielea dumneavoastră. De aceea, vă oferim posibilitatea de a adăuga un pas suplimentar în rutina dumneavoastră de îngrijire a tenului prin utilizarea echipamentelor profesionale și a tratamentelor de înfrumusețare de top. Astfel, venim în ajutor cu numeroase proceduri cosmetice.

Oxygenera Pro este o terapie cu multiple beneficii care îmbunătățesc aspectul pielii. Această terapie are abilitatea de a furniza oxigen și de a stimula regenerarea celulară, rezultând într-un efect de lifting imediat. În plus, Oxygenera Pro poate aborda probleme precum cicatricile post acneice, petele de pigmentare și poate contribui la uniformizarea texturii pielii.

Endymed Pro operează cu ajutorul tehnologiei 3DEEP RF, o metodă care livrează energie de radiofrecvență în straturile adânci ale pielii. Această energie termică are rolul de a stimula producția de colagen și elastină, doi factori esențiali pentru sănătatea și tineretea pielii.

Rezultatele tratamentului Endymed se traduc prin îmbunătățirea fermității pielii, un aspect mai luminos și mai neted, precum și reducerea vizibilă a ridurilor și a porilor dilatați. Endymed poate fi aplicat pe față, gât și pe alte zone ale corpului, personalizându-se în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Messo Pen reprezintă un sistem automat de penetrare transdermică avansat, ce utilizează microace de înaltă viteză pentru a efectua terapii faciale și corporale. Acest tratament are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină, folosind o tehnică numită microneedling. Aceasta presupune crearea a mii de micro-înțepături la nivelul pielii, facilitând astfel pătrunderea substanțelor active în straturile profunde ale dermei. Acest proces stimulează producția de colagen naturală și contribuie la restructurarea pielii.

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) este folosită pentru a obține rezultate notabile și non-invazive. Procedura se desfășoară fără a necesita intervenții chirurgicale sau perioade de recuperare. Tehnologia HIFU utilizează ultrasunete cu frecvență înaltă, direcționate adânc în țesutul subcutanat, creând puncte de coagulare uniforme. Această abordare stimulează producția de colagen și contractarea fibrelor de elastină, generând astfel un efect imediat de lifting și o rejuvenare continuă a pielii. Printre beneficii se numără reducerea ridurilor, definirea conturului feței, îmbunătățirea elasticității pielii și conturarea corpului în zonele tratate. 

Wish Pro utilizează patru capete de tratament, fiecare fiind adaptat pentru a aborda diverse probleme ale pielii. Capul Magnetic Pulse are rolul de a îmbunătăți circulația sângelui și de a contribui la regenerarea celulară. Capul Micro-Current are efect de tonifiere și strângere a pielii. Capul Blue Ray este special conceput pentru a trata problemele legate de tenul gras și cu probleme. În cele din urmă, capul Rejuvenation stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la reducerea liniilor fine și a ridurilor. Prin urmare, Wish Pro reprezintă o soluție holistică și personalizată pentru îngrijirea pielii, oferind rezultate vizibile și durabile.

Tratamentele Beauty Gold funcționează prin utilizarea foilor de aur și argint în combinație cu creme speciale, elaborate pentru a facilita absorbția și efectele benefice ale acestor metale prețioase. Aceste tratamente pot fi aplicate pe întreg corpul, inclusiv pe față și gât, cu scopul de a revitaliza și hidrata pielea. Tratamentele Beauty Gold aduc cu sine beneficii precum îmbunătățirea luminozității și strălucirii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și asigurarea hidratării în profunzime.

Acestea sunt câteva dintre procedurile pe care le găsiți la La Eximia City Clinic Brașov., Suntem aici pentru a vă ajuta să vă redescoperiți frumusețea și încrederea. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație personalizată și pentru a afla care dintre aceste tratamente se potrivește nevoilor dumneavoastră specifice. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să obțineți o piele frumoasă și sănătoasă, pentru ca încrederea să strălucească în fiecare zi.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

📞 +40 721 394 642

📍 Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3, Brașov

🌐 eximiacityclinicbrasov.ro

Share