Magnifica este un concept inovator și exclusiv care mixează beneficiile tehnologiei de crioultrasunete și crioelectroporții cu serurile active REAGE.

Magnifica oferă biorevitalizare naturală și eficientă, regenerează pielea în profunzime, făcând pielea mai tonifiată, compactă și netedă, fără bisturiu sau ace, în confort maxim și într-un mod total natural.

Magnifica oferă biorevitalizare naturală și eficientă, regenerează pielea în profunzime, făcând pielea mai tonifiată, compactă și netedă, fără bisturiu sau ace, în confort maxim și într-un mod total natural.

Slide

Regenerează pielea în profunzime

Magnifica este o tehnologie de biorevitalizare facială, care folosește seruri specifice pentru a regenera pielea în profunzime și a oferi un efect de lifting și anti-îmbătrânire. Acest tratament este realizat fără bisturiu, fiind un mod total natural de revitalizare a pielii. Beneficiile includ îmbunătățirea metabolismului celular, netezirea ridurilor superficiale și profunde, tratamentul eficient al petelor pigmentare, reducerea porilor dilatați, stimularea drenajului limfatic și tonifierea pielii.

Cum funcționează?

Magnifica utilizează trei tehnologii revoluționare pentru a îngriji pielea. Acestea ajută la regenerarea pielii, reducerea ridurilor și creșterea elasticității și luminozității. Tehnologia CRIO folosește temperaturi scăzute pentru a penetra ingredientele active în piele fără efecte secundare, UltraPoratia utilizează impulsuri electrice pentru a deschide micro-canale în piele, iar Ultrasunetele masează celulele pielii pentru a stimula producerea de colagen și elastină.

Întrebări frecvente

Magnifica este un concept inovator și exclusiv care combină tehnologiile de CRIO Ultrasunete și CRIO Electroporatie pentru a obține rezultate eficiente în biorevitalizarea pielii.

Magnifica utilizează tehnologia de CRIO Ultrasunete, care stimulează producerea de colagen și elastină în piele, îmbunătățind tonusul și textura acesteia. De asemenea, tehnologia de CRIO Electroporatie facilitează absorbția profundă a ingredientelor active în piele, contribuind la regenerarea și revitalizarea acesteia. Rezultatele includ o piele mai tonifiată, compactă și netedă, fără a fi necesară utilizarea bisturiului sau a acelor.

Beneficiile tratamentelor cu Magnifica includ biorevitalizare naturală și eficientă a pielii, regenerare în profunzime, tonifiere și compactare a pielii, fără intervenție chirurgicală sau utilizarea acelor. Tratamentul se desfășoară într-un mod total natural și oferă un confort maxim.

Serul activ REAGE este un ingredient cheie în tratamentele cu Magnifica. Acesta conține soluții de biorevitalizare și biostimulare care sunt aplicate simultan cu tehnologiile de CRIO Ultrasunete și CRIO Electroporatie. Serul REAGE contribuie la regenerarea profundă a pielii, oferind rezultate optime în termeni de hidratare, densitate și elasticitate.

Pentru obținerea rezultatelor optime, se recomandă efectuarea minim 4-6 ședințe de tratament cu Magnifica. Numărul exact de ședințe poate varia în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei persoane, iar un specialist în frumusețe va putea oferi o evaluare personalizată și un plan de tratament adecvat.