Tehnologia revoluționară de microneedling pentru rezultate excepționale în îngrijirea pielii!

Vega oferă diverse tratamente de rejuvenare, reducerea liniilor fine și redarea fermității și elasticității pielii.

Vega oferă diverse tratamente de rejuvenare, reducerea liniilor fine și redarea fermității și elasticității pielii.

Slide

Ameliorează ridurile

Cu ajutorul sistemului revoluționar de microneedling, Vega funcționează în sinergie cu formulele de înaltă calitate de la Lab Tech Care pentru a adresa principalele preocupări ale pielii. Beneficiile procedurii de microneedling cu Vega includ reducerea ridurilor și liniilor fine, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, uniformizarea texturii și reducerea hiperpigmentării. De asemenea, acest tratament poate contribui la diminuarea porilor dilatați și la ameliorarea leziunilor post-inflamatorii, ajutând astfel la obținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.

Cum funcționează?

Procedura de microneedling cu Vega implică utilizarea unui dispozitiv special echipat cu microace fine, care creează mici perforații controlate în stratul superior al pielii. Aceste microleziuni stimulează procesul de regenerare naturală a pielii, promovând producția de colagen și elastină, esențiale pentru o piele sănătoasă și tânără. În același timp, formulele avansate de la Lab Tech Care sunt aplicate pe piele pentru a intensifica efectele tratamentului. Această abordare eficientă și sigură oferă soluții avansate pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii.

Întrebări frecvente

Procedura de microneedling cu Vega oferă următoarele beneficii: reducerea ridurilor și liniilor fine, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, uniformizarea texturii și reducerea hiperpigmentării. De asemenea, poate contribui la diminuarea porilor dilatați și la ameliorarea leziunilor post-inflamatorii, ajutând la obținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.

Dispozitivul Vega este echipat cu microace fine care creează mici perforații controlate în stratul superior al pielii. Aceste microleziuni stimulează procesul natural de regenerare a pielii, declanșând producția de colagen și elastină. Prin această stimulare, se obține o piele mai tânără, mai fermă și mai sănătoasă.

Microleziunile controlate sunt mici perforații create în mod intenționat în stratul superior al pielii în timpul procedurii de microneedling. Aceste microleziuni declanșează un răspuns natural de regenerare a pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Colagenul și elastina sunt proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii, contribuind la reducerea ridurilor și liniilor fine.

Lab Tech Care utilizează formule de înaltă calitate în timpul procedurii de microneedling cu Vega. Ingrediente precum peptidele, vitaminele, acidul hialuronic și antioxidanții pot fi prezente în formulele lor pentru a intensifica efectele tratamentului și pentru a îmbunătăți sănătatea pielii.

În general, procedura de microneedling cu Vega este considerată sigură și eficientă. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea roșeață, sensibilitate sau ușoare iritații temporare după tratament. Aceste efecte secundare sunt de obicei minore și se estompează în câteva ore până la câteva zile. Este important să urmați instrucțiunile și recomandările specialiștilor pentru îngrijirea și protejarea pielii după procedură.