Anti-age

Cum îmbunătățește Oxygenera Pro sănătatea pielii?

Bine ai venit la Eximia City Clinic, cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Suntem mândri să oferim cele mai recente tehnologii în domeniul slăbirii șii al terapiilor faciale profesionale prin aparate medicale certificate de ultimă generație.

La Eximia City Clinic, ne angajăm să oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri, cu expertiza profesională a specialiștilor noștri și utilizarea produselor premium în toate tratamentele noastre. Folosim aparate medicale certificate de ultimă generație care nu prezintă niciun pericol pentru sănătatea pacienților noștri, iar rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

În ultimii ani, tehnologia a revoluționat lumea cosmeticelor și a îngrijirii pielii. Cercetările și dezvoltările constante în domeniu au dus la apariția unor tehnologii de ultimă generație, care permit tratamente non-invazive, personalizate și eficiente pentru a menține și îmbunătăți sănătatea și frumusețea pielii. Oxygenera Pro este una dintre aceste tehnologii, care combină mai multe tratamente non-invazive într-unul singur, oferind o experiență de îngrijire a pielii completă și personalizată. De la tratamente cu laser, până la oxigenare și mezoterapie, Oxygenera Pro este o soluție inovatoare și eficientă pentru a îmbunătăți aspectul pielii, pentru a preveni semnele de îmbătrânire și a spori sănătatea generală a pielii.

OxyGenera Pro este o terapie care are beneficii importante pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Această terapie are capacitatea de a oxigena și regenera celulele pielii, ceea ce duce la un efect de lifting imediat. Pe lângă acestea, OxyGenera Pro poate trata cicatricile post acneice, petele de pigmentare și poate uniformiza textura pielii.

Oxygenera Pro reprezintă un aparat revoluționar de reîntinerire facială care utilizează cinci tehnologii avansate:

Microdermabraziunea cu particule de diamant ajută la exfolierea profundă a pielii, stimulând producția de colagen și elastină și îmbunătățind starea generală a pielii. De asemenea, această tehnologie ajută la regenerarea celulară, îmbunătățind aspectul pielii și eliminând petele pigmentare și semnele de îmbătrânire.

Oxigenul hiperbaric, introdus sub presiune în straturile cele mai profunde ale pielii, îmbunătățește respirația celulară și stimulează circulația sanguină.

Mezoterapia virtuală utilizează principii active care pătrund în profunzimea pielii, crescând permeabilitatea acesteia atât pentru substanțe ionice, cât și pentru cele nonionice, și acționează asupra structurilor lipidice determinând deschiderea unor canaliculi transmembranare.

Radiofrecvența multipolară sporește circulația sangvină și producția de colagen, oferind pielii un aspect de lifting.

Photon Oxygen Mask cu infrarosu Soft Laser utilizează o mască cu lumină infraroșie și oxigen hiperbaric pentru a îmbunătăți activitatea celulară prin stimularea metabolismului celular. Această tehnologie accelerează circulația sangvină, redă tonusul și elasticitatea pielii și are un puternic efect anti-îmbătrânire, reparând pielea în profunzime.

Beneficiile tratamentului Oxygenera sunt multiple și includ:

 • Toate tehnologiile se pot mixa în cadrul unui singur tratament facial sau tratamentele individuale;
 • Personalizarea ședinței de tratament în funcție de problema tratată;
 • 5 tehnologii de ultimă generație non-invazive;
 • Oxigen hiperbaric de puritate medicală 98%;
 • Înlocuiește tratamentele faciale clasice;
 • Conține conceptul Soft Laser ce infuzează ingredientele active până în derm;
 • Îmbunătățește starea generală de sănătate a pielii;
 • Rezultate vizibile menținute pe termen lung;
 • Reface elasticitatea și oferă luminozitate tenului;
 • Oxigenează țesuturile și activează microcirculația sangvină;
 • Înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic;
 • Stimulează producția de colagen și elastină.

Cum se desfășoară tratamentul?

Terapia Oxygenera Pro se desfășoară în cinci pași:

 1. Curățare – După o demachiere și tonifiere riguroasă, primul pas în tratament este o exfoliere profundă a pielii cu ajutorul microdermabraziunii. Se va alege un cap de exfoliere cu abraziunea potrivită pentru tipul de piele și zona care urmează a fi tratată. Acest pas ajută la obținerea unei pielii curate, netede, uniformizate și pregătite pentru pașii următori ai tratamentului.
 2. Oxigenare – Folosind un aerograf, oxigenul hiperbaric este pulverizat în straturile cele mai profunde ale pielii, împreună cu substanțele active selectate cu grijă. Această infuzie de oxigen și nutrienți hidratează și oxigenează pielea în profunzime.
 3. Penetrarea principiilor active – Mezoterapia crește permeabilitatea pielii, ajutând la o hidratare mai bună și previne apariția ridurilor prin stimularea regenerării celulare.
 4. Lifting facial – Radiofrecvența este o tehnologie precisă care ajută la tratarea țesuturilor, stimulând circulația sangvină și producția de colagen. Datorită temperaturii dermului care poate ajunge la 65 grade Celsius, în timpul tratamentului, se obține un efect instant de lifting, creșterea fermității și îmbunătățirea texturii pielii.
 5. Masca facială – Oxygen Mask IR Soft Laser – care îmbunătățește activitatea celulară și stimulează producția de colagen. Acest pas ajută la restabilirea tonusului și elasticității pielii și ameliorează aspectul unei piele ternă sau cu probleme de pigmentare.

Tehnologia Oxygenera Pro reprezintă un tratament facial non-invaziv și personalizat, bazat pe o combinație de cinci tehnologii de ultimă generație. Această tehnică modernă utilizează oxigenul hiperbaric de puritate medicală și ingredientele active pentru a oxigena și hidrata profund pielea, ajutând la îmbunătățirea texturii și tonusului acesteia.

Tehnologia Oxygenera Pro poate fi folosită pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, inclusiv aspectul terne și pigmentarea, elasticitatea redusă și ridurile. Prin intermediul masajului facial Soft Laser, tratamentul poate infuza ingredientele active în straturile profunde ale pielii, ceea ce poate contribui la o îmbunătățire a stării generale de sănătate a acesteia.

Oxygenera - Eximia City Clinic

Datorită personalizării tratamentului, tehnologia Oxygenera Pro poate fi adaptată la nevoile individuale ale fiecărei persoane, ajutând astfel la obținerea unor rezultate vizibile pe termen lung. În plus, această tehnică inovatoare poate înlocui tratamentele clasice invazive, cum ar fi Botox sau acidul hialuronic.

Cu un touch screen și un soft ușor de utilizat, tehnologia Oxygenera Pro oferă o varietate mare de tratamente personalizate. Prin combinarea exfolierii profunde a pielii, cu oxigenarea, penetrarea principiilor active și radiofrecvența, tratamentul Oxygenera Pro este o metodă eficientă și modernă pentru a obține un ten strălucitor, hidratat și tânăr.

Îți oferim o experiență de neuitat la Eximia City Clinic, cu servicii personalizate și o abordare holistă a frumuseții și sănătății. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți transformi corpul și să-ți îmbunătățești starea de bine într-un mod sigur și eficient. Programează-te astăzi pentru o consultație gratuită și descoperă cum poți atinge obiectivele tale de îngrijire facială.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share