Descoperă Eximia City Clinic Brașov

Cel mai mare centru de slăbire, tonifiere, remodelare corporală și estetică facială din Brașov. Programează-te acum și profită de consultație gratuită de la specialiștii noștri.
Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Viziunea noastră

Ne dedicăm să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele prin intermediul unui program personalizat de tonifiere și remodelare corporală, care oferă rezultate vizibile încă de la primele ședințe. Ne asigurăm că fiecare client beneficiază de soluții unice pentru problemele sale individuale, astfel încât să poată obține rezultatele dorite.

Serviciile noastre

Eximia City Clinic este locul unde tehnologia și expertiza se îmbină perfect pentru a oferi cel mai înalt nivel de îngrijire corporală. Ne dedicăm să vă oferim cele mai moderne și eficiente tratamente, folosind aparate de ultimă generație și tehnici inovatoare. Descoperă tratamente cu tehnologii de ultimă generație precum Eximia, Zionic, Oxygenera Pro și multe altele!

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Echipa Eximia City Clinic Brașov

Slide
Slide
Slide
Recenzii de la clienții noștri

⭐⭐⭐⭐⭐ Un loc superb, o echipă profesionistă și aparate super performante!!! Rezultate garantate!! Recomand cu căldură și încredere!!! 🥰 🎀🔝🔝

Ramona C. (Recenzie Facebook)
⭐⭐⭐⭐⭐ Personalul este foarte primitor și politicos. Serviciile sunt de foarte înaltă calitate, recomand cu multă încredere.
Alexandra B. (Recenzie Google)
⭐⭐⭐⭐⭐ Atunci când profesionalismul și pasiunea se întâlnesc, știi că ai ajuns in Mâinile și sfaturile MAGIEI!👋 👋 👋
 
 
Cristina D. (Recenzie Google)

Întrebări frecvente

  • Eximia Med
  • Oxygenera Pro
  • CrioCuum Termosalud
  • Zionic
  • XSculpt
  • Messo Pen
  • Pevonia

Tratamentul Eximia este un tratament non-invaziv de slăbire și remodelare corporală care utilizează tehnologii avansate pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a reduce celulita.

Eximia combină radiofrecvența, curenții bișipolari și tehnologia de vacum terapeutică pentru a încuraja circulația sângelui și a elimina celulita.

Durata unui tratament Eximia variază în funcție de zona tratată, dar în medie durează între 30 și 60 de minute.

Da, tratamentele Eximia sunt sigure, non-invazive și nu provoacă disconfort. Ele sunt realizate de către personal calificat.

Da, rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratamentul Oxygenera Pro utilizează oxigen hiperbaric și tehnologie LED.

Tratamentul Oxygenera Pro este un tratament facial non-invaziv care oferă pielii un boost de oxigen și stimulează producția de colagen prin tehnologia LED.

Oxygenera Pro poate ajuta la ameliorarea aspectului pielii îmbătrânite, ridate, întunecate și la reducerea inflamației și a pungilor de sub ochi.

Tratamentul Oxygenera Pro este non-invaziv și nu are efecte secundare semnificative. Uneori, oamenii pot sesiza o ușoară roșeață care dispare în câteva ore.

După un tratament Oxygenera Pro, nu este necesară nicio îngrijire specială. Puteți reîncepe activitățile normale imediat.

Tratamentul CrioCuum Termosalud este un tratament corporal non-invaziv care combină vacuum și terapie cu frig și căldură pentru a stimula metabolismul și a reduce grăsimea.

Tratamentul CrioCuum Termosalud poate ajuta la reducerea volumului și la modelarea siluetei, la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea celulitei.

Durata unui tratament CrioCuum Termosalud poate varia între 30 de minute și o oră.

Tratamentul CrioCuum Termosalud este non-invaziv și nedureros.

Este recomandat să se poarte haine confortabile și ușoare în timpul tratamentului CrioCuum Termosalud.

Zionic este un tratament non-invaziv, ce combină tehnologii avansate pentru a ajuta la reducerea celulitei, remodelarea corporală și îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Da, tratamentul Zionic poate fi combinat cu alte tratamente cosmetice sau de slăbire, în funcție de necesitățile individuale ale fiecărei persoane.

Rezultatele tratamentului Zionic sunt pe termen lung, cu rezultate vizibile și îmbunătățiri în aspectul și tonusul pielii.

Nu, tratamentul Zionic este complet nedureros și confortabil.

Durata unui tratament Zionic variază în funcție de nevoile individuale ale pacientului, dar în general durează între 30 și 60 de minute.

Tratamentul Zionic poate ajuta la tratarea unor probleme ale pielii precum ridurile, liniile fine, cicatricile, petele maronii, acnee și îmbunătățirea hidratării pielii.

XSculpt este un tratament non-invaziv de slăbire și remodelare corporală care utilizează tehnologia avansată de radiofrecvență pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a reduce acumulările de grăsime.

XSculpt oferă o gamă largă de avantaje, inclusiv îmbunătățirea aspectului pielii, eliminarea acumulărilor de grăsime, remodelarea și tonifierea zonei tratate și îmbunătățirea circulației sângelui.

În timpul tratamentului, tehnicianul va aplica un dispozitiv de radiofrecvență pe zona tratată, care va emite unde radio pentru a încălzi stratul profund al pielii și a reduce acumulările de grăsime.

Da, tratamentul XSculpt este sigur și non-invaziv, fiind aprobat de către FDA și recomandat de către numeroși dermatologi și esteticieni.

Nu, tratamentul XSculpt nu este dureros. Mulți pacienți descriu senzația ca fiind similară cu o masaj relaxant.

Messo Pen este un tratament non-invaziv și sigur, care folosește tehnologie avansată pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a trata probleme cum ar fi ridurile, pierderea tonusului pielii și cicatricile.

Pacienții pot aștepta să vadă o reducere vizibilă a celulitei și o sculptare a corpului în zona tratată. 

Da, tratamentul cu Messo Pen este sigur pentru toate tipurile de piele. Înainte de a începe tratamentul, medicul nostru va evalua pielea și va ajusta setările pentru a se potrivi necesităților individuale.

Nu, tratamentul cu Messo Pen nu necesită anestezie generală sau locală. Este un tratament sigur și non-invaziv.

Durata unui tratament facial cu Messo Pen poate varia în funcție de dimensiunea zonei tratate și de gradul de probleme cutanate. De obicei, ședințele durează între 30-60 de minute. Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de starea pielii și de obiectivele fiecărui pacient.

Tratamentul Pevonia este un tratament facial cu produse cosmetice de înaltă calitate, care utilizează ingrediente active naturale pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Tratamentul Pevonia poate ajuta la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii pielii, la hidratare și la uniformizarea tonului pielii.

Durata unui tratament cu Pevonia variază în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui client, dar în general, durează între 60 și 90 de minute.

Tratamentul cu Pevonia este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru ten sensibil și delicat.

Da, tratamentele cu Pevonia pot fi combinate cu alte tratamente cosmetice, precum peeling-urile chimice sau microdermoabraziunea, pentru a obține rezultate mai bune.

Articole de blog

Epilare definitivă

Drumul Spre Frumusețe: Tratamente Faciale cu Oxygenera Pro

Epilare definitivă

Iarna - Sezonul Perfect pentru Epilarea Definitivă

Tratamente faciale

Tehnologia Radiofrecvenței - Revelația Îngrijirii Non-invazive

Epilarea Definitivă: Ghidul Complet pentru O Piele Netedă
Remodelare Corporală

Epilarea Definitivă: Ghidul Complet pentru O Piele Netedă