Frequently Asked Questions

  • Eximia
  • Oxygenera Pro
  • CrioCuum Termosalud
  • Zionic
  • XSculpt
  • Messo Pen
  • Pevonia

Tratamentul Eximia este un tratament non-invaziv de slăbire și remodelare corporală care utilizează tehnologii avansate pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a reduce celulita.

Eximia combină radiofrecvența, curenții bișipolari și tehnologia de vacum terapeutică pentru a încuraja circulația sângelui și a elimina celulita.

Durata unui tratament Eximia variază în funcție de zona tratată, dar în medie durează între 30 și 60 de minute.

Da, tratamentele Eximia sunt sigure, non-invazive și nu provoacă disconfort. Ele sunt realizate de către personal calificat.

Da, rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință.

Tratamentul Oxygenera Pro utilizează oxigen hiperbaric și tehnologie LED.

Tratamentul Oxygenera Pro este un tratament facial non-invaziv care oferă pielii un boost de oxigen și stimulează producția de colagen prin tehnologia LED.

Oxygenera Pro poate ajuta la ameliorarea aspectului pielii îmbătrânite, ridate, întunecate și la reducerea inflamației și a pungilor de sub ochi.

Tratamentul Oxygenera Pro este non-invaziv și nu are efecte secundare semnificative. Uneori, oamenii pot sesiza o ușoară roșeață care dispare în câteva ore.

După un tratament Oxygenera Pro, nu este necesară nicio îngrijire specială. Puteți reîncepe activitățile normale imediat.

Tratamentul CrioCuum Termosalud este un tratament corporal non-invaziv care combină vacuum și terapie cu frig și căldură pentru a stimula metabolismul și a reduce grăsimea.

Tratamentul CrioCuum Termosalud poate ajuta la reducerea volumului și la modelarea siluetei, la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea celulitei.

Durata unui tratament CrioCuum Termosalud poate varia între 30 de minute și o oră.

Tratamentul CrioCuum Termosalud este non-invaziv și nedureros.

Este recomandat să se poarte haine confortabile și ușoare în timpul tratamentului CrioCuum Termosalud.

Zionic este un tratament non-invaziv, ce combină tehnologii avansate pentru a ajuta la reducerea celulitei, remodelarea corporală și îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

Da, tratamentul Zionic poate fi combinat cu alte tratamente cosmetice sau de slăbire, în funcție de necesitățile individuale ale fiecărei persoane.

Rezultatele tratamentului Zionic sunt pe termen lung, cu rezultate vizibile și îmbunătățiri în aspectul și tonusul pielii.

Nu, tratamentul Zionic este complet nedureros și confortabil.

Durata unui tratament Zionic variază în funcție de nevoile individuale ale pacientului, dar în general durează între 30 și 60 de minute.

Tratamentul Zionic poate ajuta la tratarea unor probleme ale pielii precum ridurile, liniile fine, cicatricile, petele maronii, acnee și îmbunătățirea hidratării pielii.

XSculpt este un tratament non-invaziv de slăbire și remodelare corporală care utilizează tehnologia avansată de radiofrecvență pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a reduce acumulările de grăsime.

XSculpt oferă o gamă largă de avantaje, inclusiv îmbunătățirea aspectului pielii, eliminarea acumulărilor de grăsime, remodelarea și tonifierea zonei tratate și îmbunătățirea circulației sângelui.

În timpul tratamentului, tehnicianul va aplica un dispozitiv de radiofrecvență pe zona tratată, care va emite unde radio pentru a încălzi stratul profund al pielii și a reduce acumulările de grăsime.

Da, tratamentul XSculpt este sigur și non-invaziv, fiind aprobat de către FDA și recomandat de către numeroși dermatologi și esteticieni.

Nu, tratamentul XSculpt nu este dureros. Mulți pacienți descriu senzația ca fiind similară cu o masaj relaxant.

Messo Pen este un tratament non-invaziv și sigur, care folosește tehnologie avansată pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a trata probleme cum ar fi ridurile, pierderea tonusului pielii și cicatricile.

Pacienții pot aștepta să vadă o reducere vizibilă a celulitei și o sculptare a corpului în zona tratată. 

Da, tratamentul cu Messo Pen este sigur pentru toate tipurile de piele. Înainte de a începe tratamentul, medicul nostru va evalua pielea și va ajusta setările pentru a se potrivi necesităților individuale.

Nu, tratamentul cu Messo Pen nu necesită anestezie generală sau locală. Este un tratament sigur și non-invaziv.

Durata unui tratament facial cu Messo Pen poate varia în funcție de dimensiunea zonei tratate și de gradul de probleme cutanate. De obicei, ședințele durează între 30-60 de minute. Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de starea pielii și de obiectivele fiecărui pacient.

Tratamentul Pevonia este un tratament facial cu produse cosmetice de înaltă calitate, care utilizează ingrediente active naturale pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Tratamentul Pevonia poate ajuta la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii pielii, la hidratare și la uniformizarea tonului pielii.

Durata unui tratament cu Pevonia variază în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui client, dar în general, durează între 60 și 90 de minute.

Tratamentul cu Pevonia este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru ten sensibil și delicat.

Da, tratamentele cu Pevonia pot fi combinate cu alte tratamente cosmetice, precum peeling-urile chimice sau microdermoabraziunea, pentru a obține rezultate mai bune.

Keep up to date with our advices

Subscribe now and thank us later

[mc4wp_form id="226"]