Obțineți rezultatele dorite cu procedurile noastre de stimulare corporală: combaterea celulitei, eliminarea retenției de apă și transformarea aspectului pielii!

Bucură-te de un tratament relaxant, conceput pentru a oferi beneficii deosebite pielii și siluetei.

Bucură-te de un tratament relaxant, conceput pentru a oferi beneficii deosebite pielii și siluetei.

Slide

Îmbunătățește aspectul pielii!

Împachetările corporale sunt tratamente populare în industria esteticii, concepute pentru a oferi beneficii deosebite pielii și siluetei. Aceste tratamente constă în aplicarea unei formule speciale pe corp, urmată de învelirea într-o folie sau bandaje, pentru a maximiza efectele și absorbția ingredientelor active. Împachetările corporale au multiple beneficii, printre care se numără hidratarea intensă a pielii, îmbunătățirea aspectului pielii cu celulită, detoxifierea corpului, stimularea circulației sanguine și reducerea aspectului pielii flască sau tonifiată.

Cum funcționeză?

Procedura unei împachetări corporale începe prin aplicarea unei formule speciale pe zonele țintă, cum ar fi abdomenul, coapsele sau brațele. Această formulă poate conține ingrediente precum alge marine, argilă, sau extracte de plante, în funcție de obiectivele tratamentului. După aplicare, zona este învelită într-o folie sau bandaje pentru a crea o barieră occlusivă și a permite ingredientelor să pătrundă în piele. Acest proces poate fi acompaniat de o perioadă de relaxare, în care ingredientele active acționează pentru a hidrata, detoxifia și tonifia pielea.

Întrebări frecvente

Împachetările corporale sunt tratamente spa în care se aplică pe corp un amestec de ingrediente naturale, cum ar fi algele marine, argila, cafeaua sau ciocolata. Acestea au rolul de a hidrata, detoxifia și tonifia pielea, contribuind la îmbunătățirea aspectului general al corpului.

Împachetările corporale oferă o serie de beneficii, inclusiv hidratarea intensă a pielii, eliminarea toxinelor, reducerea celulitei, tonifierea și netezirea pielii, stimularea circulației sanguine și relaxarea generală a corpului. Aceste tratamente pot contribui, de asemenea, la reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine.

Împachetările corporale pentru reducerea celulitei utilizează ingrediente active, cum ar fi cafeaua sau algele marine, care ajută la stimularea circulației sanguine și limfatice, eliminând astfel excesul de apă și toxine din țesuturile pielii. Aceste tratamente pot contribui la reducerea aspectului de coajă de portocală al pielii și la obținerea unei texturi mai netede.

Da, împachetările corporale pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele. Există opțiuni variate de ingrediente și amestecuri care pot fi adaptate pentru piele uscată, sensibilă, grasă sau matură. Este întotdeauna recomandat să consulți un terapeut spa profesionist pentru a alege un tratament care să se potrivească nevoilor tale specifice.

Frecvența recomandată a împachetărilor corporale poate varia în funcție de obiectivele personale și de rezultatele dorite. De obicei, se recomandă să efectuezi o serie de tratamente, de exemplu, una sau două sesiuni pe săptămână, pe o perioadă de câteva săptămâni. Este important să consulți un specialist pentru a primi sfaturi personalizate și a stabili un plan adecvat pentru tine.