Înlocuiește tratamentele faciale clasice și îmbunătățește starea de sănătate a pielii

În plus față de procedurile de remodelare corporală, Eximia oferă și tratamente faciale profesionale, inclusiv lifting facial, reducerea ridurilor și reconturarea feței.

În plus față de procedurile de remodelare corporală, Eximia oferă și tratamente faciale profesionale, inclusiv lifting facial, reducerea ridurilor și reconturarea feței.

Slide

Descoperă inovația tratamentelor faciale

Cele 7 tehnologii revoluționare furnizează 22 de tipuri de tratamente pentru corp și față, cu rezultate clinic dovedite vizibile încă de la primele ședințe. Eximia oferă rezultate rapide și eficiente prin utilizarea terapiilor bazate pe laserporație, radiofrecvență multipolară și radioporație, incluzând și tratamente de microdermabraziune cu particule de diamant pentru reducerea ridurilor.

Beneficiile Eximia

Reducerea ridurilor și a liniilor fine: Stimularea producției de colagen și elastină contribuie la rejuvenarea pielii, diminuând aspectul ridurilor și al liniilor fine.

Îmbunătățirea fermității pielii: Tratamentul sprijină refacerea structurii pielii, conferind un aspect mai ferm și tonifiat.

Tratarea porilor dilatați: Prin utilizarea tehnologiei de vacuum și infraroșu, dimensiunea porilor este redusă, conferind pielii un aspect uniform.

Combaterea acneei și a cicatricilor: Procedura poate îmbunătăți aspectul pielii afectate de probleme precum acneea și cicatricile asociate acesteia.

Îmbunătățirea texturii pielii: Tratamentul uniformizează textura pielii, oferind un aspect neted și luminos.

Reconturarea facială: Eximia facială poate fi folosită pentru a redefini și remodela anumite zone ale feței, obținând un profil mai bine definit.

Slide

Cum funcționează Eximia?

Eximia se remarcă prin utilizarea sinergică a multiplelor tehnologii, care acționează în concert pentru a stimula producția de colagen și elastină, pentru a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică și pentru a aborda diverse probleme ale pielii.

Bucură-te de un ten luminos și cu aspect vizibil întinerit!

Întrebări frecvente

Eximia este eficient în tratarea unei varietăți extinse de probleme ale pielii, printre care se numără:

  • Riduri și linii fine.
  • Cicatrici, inclusiv cele post-acnee.
  • Porii dilatați.
  • Piele lăsată și lipsită de fermitate.
  • Pete pigmentare și hiperpigmentare.
  • Textură neuniformă a pielii.

Unii pacienți pot experimenta o senzație de căldură sau ușoară furnicătură în timpul tratamentului, însă în general, aceasta este bine tolerată și nedureroasă.

Durata unei sesiuni de Eximia Facial poate fluctua în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient și de zona tratată, însă în mod obișnuit, o ședință se desfășoară în intervalul de 30 de minute până la o oră.

Unele persoane pot experimenta o ușoară roșeață sau sensibilitate a pielii după procedură, însă aceste simptome obișnuiesc să dispară în câteva ore.

Numărul de sesiuni necesare poate varia în funcție de obiectivele individuale ale fiecărui pacient și de starea pielii. De regulă, se sugerează o serie de 4-6 sesiuni, cu o frecvență de 1-2 săptămâni, pentru obținerea rezultatelor optime. Ulterior, pot fi necesare ședințe de întreținere pentru menținerea rezultatelor.