Remodelare Corporală

Cum să obții corpul perfect pentru vară?

Vara este anotimpul în care ne expunem cel mai mult corpul și dorim să ne simțim încrezători și în formă. Însă, pregătirea corpului pentru această perioadă poate fi o provocare, mai ales dacă avem nevoie de remodelare corporală, creșterea fermității pielii sau reducerea grăsimii. Din fericire, există o varietate de tratamente non-invazive și non-chirurgicale care pot ajuta în aceste probleme, precum Eximia HR77 și Eximia MED pentru remodelarea corporală, Zionic pentru creșterea fermității pielii, XSculpt pentru creșterea masei musculare și CrioCuum pentru reducerea grăsimii. În acest blog, vom explora mai detaliat fiecare dintre aceste tratamente și cum te pot ajuta să îți pregătești corpul pentru vară.

Tratamente de remodelare corporală cu Eximia HR77 și Eximia MED

Eximia HR77 și Eximia MED sunt două tratamente inovatoare și eficiente pentru remodelarea corporală, care utilizează tehnologia de remodelare tridimensională a corpului prin intermediul unei combinări de vacuum și unde electromagnetice. Aceste tehnologii funcționează împreună pentru a sparge celulele grase și a le elimina din corp, astfel încât să se obțină un contur mai bine definit și tonifiere a pielii.

Beneficiile acestor tratamente sunt multiple, inclusiv reducerea celulitei, îmbunătățirea texturii pielii și creșterea circulației sanguine și a metabolismului. În plus, rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune, oferind o motivare suplimentară pentru continuarea tratamentelor.

De obicei, un curs complet de tratament constă în aproximativ 8-12 sesiuni, în funcție de obiectivele personale ale fiecărei persoane și de zona corpului care trebuie tratată. O sesiune durează aproximativ 30-45 de minute, iar durata întregului tratament poate varia de la câteva săptămâni până la câteva luni. Este important să rețineți că, pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să urmați instrucțiunile terapeutului și să mențineți un stil de viață sănătos prin exerciții fizice regulate și o alimentație echilibrată.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Creșterea fermității pielii cu Zionic

Procedura Zionic este una dintre cele mai populare metode de îmbunătățire a fermității pielii înainte de vară. Această procedură se bazează pe tehnologia de radiofrecvență bipolara și combinația cu terapia vacuum, oferind rezultate imediate și vizibile încă de la prima ședință. Zionic funcționează prin stimularea producției de colagen și elastină, care sunt responsabile de fermitatea și elasticitatea pielii.

Beneficiile Zionic sunt multiple, printre care se numără îmbunătățirea texturii și aspectului pielii, reducerea aspectului de piele lăsată și a celulitei. Această procedură este una non-invazivă, fără durere sau timp de recuperare, ceea ce o face o opțiune populară printre cei care caută să își îmbunătățească aspectul pielii.

Durata unei ședințe Zionic variază în funcție de zona tratată, dar de obicei este de aproximativ 30 de minute. Pentru a obține cele mai bune rezultate, sunt recomandate între 6 și 8 ședințe, în funcție de nevoile fiecărei persoane. Cu toate acestea, rezultatele apar încă de la prima ședință, ceea ce face ca Zionic să fie o opțiune populară pentru cei care caută o soluție rapidă și eficientă pentru a-și îmbunătăți aspectul pielii înainte de vară.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Creșterea masei musculare cu XSculpt

XSculpt este o procedură revoluționară pentru creșterea masei musculare, care utilizează tehnologia electromusculară pentru a stimula contracțiile musculare puternice și repetate. În timpul procedurii, un dispozitiv special este plasat pe zona dorită, care apoi emite impulsuri electrice de înaltă intensitate către mușchi. Acest lucru determină mușchii să se contracte și să se relaxeze la o rată ridicată, creând o tensiune similară cu cea din timpul antrenamentelor intense.

Beneficiile XSculpt sunt multiple și includ creșterea masei musculare, îmbunătățirea forței și a tonusului muscular, precum și creșterea metabolismului. De asemenea, procedura poate fi utilă și pentru reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului general al pielii. Deoarece XSculpt imită efectele unui antrenament intens, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

Durata și numărul de sesiuni necesare pentru obținerea rezultatelor dorite pot varia în funcție de obiectivele individuale și de zona tratată. Cu toate acestea, de obicei, se recomandă un program de 4-6 săptămâni cu două până la trei sesiuni pe săptămână pentru a obține cele mai bune rezultate. În plus, este important să se continue antrenamentele și o alimentație sănătoasă pentru a menține și a îmbunătăți rezultatele obținute prin procedură.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Reducerea grăsimii cu CrioCuum

CrioCuum este un tratament non-invaziv care utilizează temperaturi extreme pentru a elimina depozitele de grăsime nedorite din corp. Procedura implică aplicarea unor aplicatoare care utilizează temperaturi scăzute pentru a congela și a distruge celulele de grăsime. Acestea sunt apoi eliminate natural de organism în următoarele săptămâni.

Beneficiile CrioCuum sunt multiple, fiind un tratament eficient pentru reducerea grăsimii din zone precum abdomen, coapse sau brațe. De asemenea, tratamentul ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și a elasticității pielii, reducerea celulitei și a aspectului pielii de portocală. Rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe și se pot obține într-un mod sigur și confortabil, fără a fi nevoie de perioade de recuperare.

Pentru a obține rezultate optime cu CrioCuum, sunt recomandate între 3 și 6 sesiuni, cu o durată de aproximativ 45 de minute fiecare. În funcție de cantitatea de grăsime de eliminat, poate fi nevoie de un număr mai mare de sesiuni. Este important de menționat că tratamentul este unul complementar stilului de viață sănătos și nu poate înlocui o dietă echilibrată și exercițiile fizice regulate.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Cum să combinați aceste tratamente pentru a obține cele mai bune rezultate

Combinația de tratamente poate fi cheia obținerii rezultatelor dorite pentru remodelarea corporală. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să alegeți tratamentele potrivite în funcție de obiectivele dvs. De exemplu, dacă doriți să reduceți grăsimea în zonele specifice ale corpului, puteți opta pentru tratamentul CrioCuum, iar dacă doriți să creșteți masa musculară, puteți alege XSculpt. În plus, puteți considera și tratamente pentru îmbunătățirea circulației și fermității pielii, cum ar fi Eximia HR77 și Zionic.

De asemenea, programarea tratamentelor în mod corespunzător și combinarea lor poate fi esențială pentru a obține cele mai bune rezultate. De exemplu, puteți alterna tratamentele în funcție de zona tratată și de obiectivul dvs. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să urmați recomandările specialiștilor și să aveți un plan personalizat de tratament în funcție de nevoile și obiectivele dvs.

În concluzie, există o varietate de tratamente eficiente care pot ajuta la pregătirea corpului pentru vară, fie că vă doriți să remodelați corpul, să vă creșteți masa musculară sau să vă reduceți grăsimea și să vă îmbunătățiți fermitatea pielii. Tratamentele menționate în acest blog, Eximia HR77 și Eximia MED, Zionic, XSculpt și CrioCuum, sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. Este important să consultați un specialist înainte de a alege un tratament pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun tratament pentru obiectivele dvs. În plus, combinarea acestor tratamente poate fi benefică pentru obținerea celor mai bune rezultate posibile.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share