Eximia

Eximia: Îmbunătățește Textura și Aspectului Pielii

Eximia HR77 nu este doar un simplu aparat pentru remodelare corporală și estetică facială. Acest dispozitiv avansat utilizează 7 tehnologii diferite pentru a oferi rezultate spectaculoase. Aceste tehnologii nu doar că contribuie la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii, ci și la eliminarea celulitei, slăbirea localizată, creșterea fermității, și nu în ultimul rând, la oxigenarea și detoxifierea pielii.

Cum funcționează?

Cele 7 tehnologii inovatoare oferă nu mai puțin de 22 de tipuri de tratamente pentru corp și față, furnizând rezultate clinic demonstrabile încă din primele sesiuni.

 1. Radiofrecvență bipolară: Una dintre tehnologiile-cheie ale Eximia HR77, radiofrecvența bipolară, se concentrează pe stimularea producției de colagen și elastin în straturile profunde ale pielii. Acest lucru îmbunătățește semnificativ fermitatea pielii, ajutând la reducerea ridurilor și la crearea unei texturi mai netede și mai tânără.
 2. Radiofrecvență tripolară: Radiofrecvența tripolară este special concepută pentru a lupta împotriva celulitei și pentru a remodela corpul. Această tehnologie ajută la descompunerea depozitelor de grăsime, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii. Rezultatul este o piele mai fermă și un aspect mai tonifiat.
 3. Laserporație multipolară cu vibrații: Laserporația multipolară cu vibrații este o tehnologie avansată care se concentrează asupra eliminării celulelor adipoase fără a fi nevoie de intervenții invazive. Vibrațiile ajută la descompunerea depozitelor de grăsime, iar pielea ta va arăta mai suplă și mai uniformă.
 4. Vacuum: Tezătura Eximia HR77 include și o funcție de vacuum, care are rolul de a stimula circulația limfatică și de a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Această tehnologie contribuie la detoxifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului general al acesteia.
 5. LED: Dioda Emisie de Lumina (LED) este una dintre caracteristicile Eximia HR77 care aduce beneficii pentru sănătatea pielii. Cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, aceasta poate ajuta la reducerea inflamației, la tratarea acneei și la îmbunătățirea aspectului tenului, oferindu-ți o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.
 6. Microdermoabraziune cu cristale de diamant: Microdermoabraziunea cu cristale de diamant este o metodă non-invazivă de exfoliere a pielii. Această tehnologie ajută la eliminarea celulelor moarte și la promovarea regenerării celulare, ceea ce conduce la o piele mai luminoasă și mai tânără.
 7. Masaj pneumatic: Masajul pneumatic este o caracteristică care contribuie la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine. Această tehnologie nu numai că te ajută să te simți mai relaxat, dar, de asemenea, poate îmbunătăți aspectul pielii, datorită circulației sanguine îmbunătățite.

Beneficiile Eximia HR77

Eximia HR77 vine cu o gamă impresionantă de beneficii pentru piele:

 • Eliminarea celulitei: Una dintre principalele preocupări pentru mulți oameni, celulita, poate fi redusă semnificativ cu ajutorul Eximia HR77. Această tehnologie avansată ajută la dislocarea și eliminarea depozitelor de grăsime care cauzează aspectul neuniform al pielii. Rezultatul este o piele mai netedă, mai uniformă și mai atractivă.
 • Slăbire localizată: Dacă ai zone problematice cu depozite de grăsime sau zone în care vrei să obții o siluetă mai definită, Eximia HR77 poate ajuta. Prin tehnologia sa de radiofrecvență și laserporație, aparatul ajută la remodelarea corpului în zonele dorite, oferindu-ți o formă mai tonifiată.
 • Creșterea fermității pielii: Cu trecerea timpului, pielea își poate pierde din fermitate, ducând la apariția ridurilor și lăsarea pielii. Eximia HR77 stimulează producția de colagen și elastin, două proteine esențiale pentru fermitatea pielii. Rezultatul este o piele mai fermă, mai tonifiată și un aspect mai tânăr.
 • Oxigenarea și detoxifierea pielii: Cu ajutorul tehnologiilor de vacuum și LED, Eximia HR77 ajută la stimularea circulației sanguine și limfatice, contribuind astfel la oxigenarea pielii și la eliminarea toxinelor. Pielea ta va arăta mai proaspătă, mai revitalizată și mai sănătoasă.
 • Relaxarea mușchilor: Tehnologia de masaj pneumatic a Eximia HR77 nu aduce doar beneficii pentru aspectul pielii, ci și pentru starea ta de bine. Acest masaj ajută la relaxarea mușchilor, oferindu-ți o senzație profundă de relaxare. Acest lucru nu doar îmbunătățește starea ta de spirit, dar poate contribui și la reducerea tensiunii și stresului.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: O circulație sanguină sănătoasă este crucială pentru sănătatea pielii. Prin tehnologiile sale, Eximia HR77 poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine, asigurând astfel o furnizare mai eficientă de oxigen și substanțe nutritive către piele. Aceasta poate contribui la un aspect general mai sănătos al pielii și la reducerea semnelor de oboseală.

O Soluție Holistică pentru Toate Tipurile de Piele

Eximia HR77 reprezintă o soluție holistică pentru îngrijirea pielii și pentru tratarea unei game variate de probleme legate de aspectul și sănătatea acesteia. Cu aceste beneficii impresionante, te poți aștepta la o îmbunătățire semnificativă a texturii și aspectului pielii tale, precum și la o senzație de bine generală.

Cine poate folosi Eximia HR77?

Unul dintre avantajele majore ale Eximia HR77 este că poate fi utilizat de persoane de toate vârstele și cu toate tipurile de piele. Indiferent de nevoile tale specifice, Eximia HR77 poate fi soluția pentru tine.

Eximia HR77 deschide uși către o piele mai frumoasă și mai sănătoasă. Poți experimenta toate aceste beneficii fără intervenții invazive sau perioade de recuperare lungi.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

📞 +40 721 394 642
📍 Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3, Brașov
🌐 eximiacityclinicbrasov.ro

Share