Remodelare Corporală

Obține corpul perfect la Eximia City Clinic Brașov

La Eximia City Clinic Brașov, suntem conștienți că fiecare persoană are nevoi și dorințe unice când vine vorba de aspectul fizic, motiv pentru care abordăm fiecare caz cu atenție și profesionalism. Indiferent dacă îți dorești să scapi de celulită, să îți tonifiezi corpul sau să reduci grăsimea nedorită, suntem aici pentru tine, gata să te ghidăm și să te susținem pe tot parcursul procesului de transformare.

În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai populare și eficiente tratamente de remodelare corporală pe care le oferim la Eximia City Clinic Brașov. Vom explora modul în care aceste tehnologii avansate funcționează și cum pot contribui la îmbunătățirea aspectului și sănătății corpului tău. Fiind conștienți de impactul pe care acest aspect îl poate avea asupra încrederii și stării tale generale de bine, ne-am angajat să îți oferim cele mai bune soluții, adaptate nevoilor tale individuale.

Eximia MED

Eximia MED reprezintă un veritabil pas către transformarea aspectului corporal, fiind un tratament inovator ce se remarcă prin tehnologii avansate și ingrediente active de ultimă generație. Combinația unică dintre electro-stimulare și radiofrecvență este secretul acestei terapii revoluționare, ce promite rezultate spectaculoase încă de la primele ședințe. 

Electro-stimularea acționează profund asupra țesuturilor, stimulând contracțiile musculare și îmbunătățind tonusul pielii, în timp ce radiofrecvența pătrunde în straturile profunde, ajutând la reducerea celulitei și la îmbunătățirea circulației sângelui. Astfel, Eximia MED nu doar tonifică și netezește pielea, dar și contribuie la revitalizarea acesteia, oferindu-ți un aspect mai tânăr și mai sănătos într-un timp record. Dacă îți dorești o piele fermă, tonifiată și plină de vitalitate, Eximia MED este alegerea ideală pentru tine.

Endymed PRO

Endymed PRO (Corporal) redefinește conceptul de frumusețe și îngrijire corporală prin intermediul unei tehnologii de vârf, 3DEEP RF, ce promite să ofere rezultate remarcabile și vizibile într-un timp scurt. Această tehnologie unică acționează în profunzimea pielii, stimulând producția naturală de colagen și elastină, doi factori esențiali pentru sănătatea și aspectul tineresc al pielii. 

Prin creșterea nivelului de colagen și elastină, Endymed PRO contribuie la îmbunătățirea fermității, tonicității și netezimii pielii, oferindu-ți o senzație plăcută de catifelare și uniformitate. În plus, această tehnologie avansată este un aliat de nădejde în lupta împotriva celulitei, reducând aspectul inestetic al pielii de portocală și conferindu-i un aspect mai ferm și mai uniform. 

Eximia HR77

Eximia HR77 reprezintă un adevărat punct de referință în tehnologiile avansate de remodelare corporală și lifting, aducând împreună o combinație inovatoare de laser lipolitic, multiporație, vacuum magnetic și radiofrecvență bipolară pentru a oferi tratamente de excepție, nedureroase și extrem de eficiente.

  • Laserul lipolitic acționează asupra depozitelor de grăsime, transformându-le într-o substanță lichidă ușor de eliminat de către organism. Acest proces permite o reducere vizibilă a centimetrelor în plus și îmbunătățește contururile corporale.
  • Multiporația este o tehnologie avansată ce utilizează unde electromagnetice pentru a stimula contracțiile musculare și a tonifia zona tratată. Această metodă este ideală pentru îmbunătățirea fermității și definirii mușchilor, contribuind la obținerea unei siluete armonioase și bine conturate.
  • Vacuumul magnetic completează perfect acțiunea multiporației, ajutând la îmbunătățirea circulației sanguine și a limfatică, facilitând astfel eliminarea toxinelor și a grăsimilor din organism. Acest proces nu doar sprijină procesul de slăbire, ci și tonifică pielea și îi conferă un aspect mai ferm și mai sănătos.
  • Radiofrecvența bipolară este responsabilă pentru stimularea producției de colagen și elastină, doi factori esențiali pentru sănătatea și aspectul tineresc al pielii. Acest tratament ajută la întinerirea și revigorarea pielii, reducând aspectul ridurilor și conferindu-i un aspect mai neted și mai luminos.

Împreună, aceste tehnologii avansate îți oferă șansa de a obține rezultate remarcabile într-un timp scurt, fără durere și fără perioade lungi de recuperare. Cu Eximia HR77, poți să te bucuri de o siluetă sculptată, tonifiată și definită, cu un aspect general al pielii îmbunătățit și revitalizat.

CrioCuum Termosalud

CrioCuum Termosalud redefinește standardele în eliminarea grăsimii nedorite, punând la dispoziție o metodă inovatoare și non-invazivă: crioliporeducția. Acest tratament revoluționar utilizează puterea răcirii controlate pentru a solidifica și cristaliza depozitele de grăsime, fără a afecta alte țesuturi sau structuri ale corpului.

Prin aplicarea unei temperaturi scăzute și constante în zona de tratament, CrioCuum induc un proces de criolipoliză, care determină celulele grase să intre într-o fază de cristalizare. Această fază face ca grăsimea să devină fragilă și să se descompună în particule mici, ușor de eliminat de către organism prin procesele metabolice normale.

XSculpt

XSculpt reprezintă un pas semnificativ în calea obținerii unei siluete dorite și a unui corp tonifiat și sănătos. Acest tratament inovator combină două componente esențiale – efectul termic și efectul mecanic – pentru a oferi rezultate remarcabile în remodelarea corporală.

Efectul termic al XSculpt este generat prin eliberarea unei energii de intensitate mare, care acționează la nivelul țesutului conjunctiv. Această energie termică penetrează profund, stimulând circulația sângelui și limfei. Pe de altă parte, efectul mecanic al XSculpt este realizat prin intermediul unui masaj profund rotativ (MARP). Acest masaj acționează la nivelul țesutului conjunctiv, stimulând circulația sângelui și limfei, reducând astfel țesutul adipos și eliminând toxinele acumulate în organism. De asemenea, acest masaj oferă o senzație plăcută de relaxare și ușurare a tensiunii musculare, contribuind la starea de bine generală.

Zionic

Zionic aduce în prim plan o abordare revoluționară în tratamentele de remodelare corporală, combinând două tehnologii de vârf: radiofrecvența și masajul activ rotational profund. Această combinație unică permite obținerea unor rezultate remarcabile într-un mod non-invaziv și extrem de eficient.

Prin combinarea acestor două tehnologii avansate, Zionic reușește să ofere tratamente corporale care nu doar îmbunătățesc aspectul pielii și reduc grăsimea corporală, dar și să promoveze sănătatea și vitalitatea întregului organism. Astfel, Zionic se dovedește a fi o alegere ideală pentru cei care își doresc rezultate vizibile și de durată într-un mediu non-invaziv și reconfortant.

Drenaj limfatic

Procesul de drenaj limfatic este conceput pentru a elimina excesul de lichide și toxine acumulate în țesuturi, ajutând la restabilirea echilibrului hidric și la eliminarea deșeurilor metabolice din corp. În timpul sesiunilor de drenaj limfatic, presiunea delicată exercitată asupra vaselor limfatice facilitează drenajul limfei către nodulii limfatici, unde are loc procesul de filtrare și curățare a fluidului limfatic. Această curățare și eliminare a toxinelor din organism contribuie la reducerea inflamațiilor, îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea sistemului imunitar.

Împachetări corporale

Aceste tratamente funcționează prin aplicarea unei formule speciale pe zonele țintă ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele sau brațele. Aceste formule pot conține ingrediente precum alge marine, argilă, cafea, extracte de plante sau uleiuri esențiale, cunoscute pentru proprietățile lor de hidratare, detoxifiere și tonifiere a pielii.

Cu fiecare ședință de împachetare corporală, vei observa o îmbunătățire a aspectului și texturii pielii, care va deveni mai catifelată, mai netedă și mai luminoasă. Mai mult decât atât, aceste tratamente contribuie la reducerea aspectului pielii de portocală, la tonifierea și întărirea țesutului cutanat, oferindu-ți un corp mai frumos și mai sănătos.

Prin gama noastră variată de tratamente de ultimă generație și tehnologii avansate, ne-am angajat să îți oferim nu doar rezultate vizibile și de durată, ci și o experiență de îngrijire și răsfăț totală. La Eximia City Clinic Brașov, ne mândrim să fim partenerul tău de încredere în călătoria către un corp sănătos, tonifiat și revitalizat.
Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:
📞 +40 721 394 642
📍 Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3, Brașov
🌐 eximiacityclinicbrasov.ro

Share