Remodelare Corporală

Obține o siluetă perfectă cu ajutorul tehnologiei avansate CrioCuum!

CrioCuum este o tehnologie inovatoare dezvoltată de compania TermoSalud pentru reducerea țesutului adipos subcutanat. Este o procedură non-invazivă, care folosește un tratament la rece pentru a izola și răci selectiv depozitele de grăsime din zona tratată. Acest lucru duce la cristalizarea grăsimii și la distrugerea adipocitelor, ceea ce face ca eliminarea celulelor grase să fie permanentă și sigură pentru pacienți. CrioCuum este un tratament inovator și eficient care are o certificare medicală și este aprobat de FDA pentru reducerea grăsimii corporale.

Crioliporeducția este un procedeu non-invaziv și nedureros prin care se elimină permanent depunerile de grăsime din țesutul subcutanat. Aceasta se realizează prin aplicarea unei temperaturi scăzute direct pe zona afectată, într-un mod controlat și cu o durată de timp specifică. Această temperatură scăzută determină cristalizarea grăsimii, fără a afecta țesuturile învecinate care conțin apă. Astfel, grăsimea se elimină permanent, deoarece adipocitele sunt distruse prin procesul de apoptoză celulară, ceea ce face ca tratamentul să fie sigur și eficient pentru pacienți. Crioliporeducția este o tehnologie inovatoare care oferă o alternativă sigură și eficientă la procedurile invazive de reducere a grăsimii corporale, cum ar fi liposucția.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Avantajele utilizării CrioCuum

CrioCuum distruge permanent și fără durere depunerile de grăsime, ceea ce este un avantaj semnificativ pentru persoanele care încearcă să scape de acestea prin diete și exerciții fizice fără rezultate semnificative. Prin congelarea celulelor grase, acestea sunt distruse și eliminate din corp treptat în timpul procesului natural de eliminare a celulelor moarte, ceea ce duce la o reducere permanentă a depozitelor de grăsime.

Rezultatele vizibile în 2-4 săptămâni sunt un alt avantaj important al utilizării CrioCuum. Datorită tehnologiei de ultimă generație utilizate în această procedură, persoanele care aleg CrioCuum pot vedea rezultate semnificative într-un timp relativ scurt. Acest lucru poate fi un motiv motivator pentru a continua cu alte tratamente sau pentru a îmbunătăți regimul alimentar și programul de exerciții fizice pentru a obține un efect maxim.

Procedura non-invazivă și nedureroasă este un alt avantaj important al utilizării CrioCuum. În timp ce alte proceduri de slăbire și remodelare a corpului pot fi dureroase sau necesită o perioadă lungă de recuperare, CrioCuum este complet nedureros și nu necesită timp de recuperare. Aceasta înseamnă că pacienții pot reveni la activitățile lor normale imediat după procedură, fără efecte secundare neplăcute.

CrioCuum poate fi aplicată pe orice zonă a corpului, ceea ce este un avantaj major pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul în mai multe zone ale corpului. Datorită versatilității acestei tehnologii, depozitele de grăsime pot fi tratate în mai multe zone, inclusiv burtă, coapse, șolduri, brațe, spate, sub bărbie și multe altele.

CrioCuum ajută la reducerea celulitei, ceea ce este un avantaj important pentru persoanele care se confruntă cu acesta problemă. Celulita este o afecțiune comună, mai ales la femei, și poate fi dificil de eliminat prin metodele tradiționale. CrioCuum este capabilă să reducă celulita prin congelarea celulelor grase și îmbunătățirea circulației sanguine în zona tratată.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Cum funcționează CrioCuum?

Procedura CrioCuum implică o serie de etape pentru a asigura un tratament eficient și sigur pentru pacienți. În primul rând, zona de tratat este identificată și marcată pentru a se asigura că tratamentul va fi aplicat corect. Apoi, se aplică un gel special pe piele pentru a proteja aceasta de temperaturile scăzute. După ce se stabilește temperatura optimă pentru tratament, se aplică vacuumul, care trage grăsimea în zona de tratament și o răcește la o temperatură specifică. În ultima etapă, grăsimea cristalizată este masată și eliminată din organism prin procesul natural de eliminare a celulelor moarte.

În timpul procedurii CrioCuum, pielea este protejată de temperaturile scăzute prin aplicarea unui gel special. Zona de tratament este apoi introdusă în vacuum, unde se aplică temperaturi scăzute și se răcește grăsimea. Răcirea încetinește metabolismul celulelor de grăsime, ceea ce face ca acestea să se cristalizeze și să fie mai ușor de eliminat din organism prin procesul natural de eliminare a celulelor moarte. Masajul ulterior ajută la eliminarea grăsimii cristalizate din zona de tratament.

Durata procedurii CrioCuum depinde de zona de tratament și de cantitatea de grăsime care trebuie eliminată. Procedura durează, în general, între 30 și 60 de minute și nu necesită anestezie sau recuperare ulterioară. În timp ce pacienții se pot simți incomod în primele minute ale procedurii, senzația de rece dispare rapid, iar mulți pacienți simt o senzație plăcută de masaj în timpul procedurii.

Cine poate folosi CrioCuum?

Candidații ideali pentru utilizarea CrioCuum sunt persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic prin reducerea grăsimii și celulitei. Această procedură este ideală pentru persoanele care se luptă cu depuneri de grăsime în exces în anumite zone ale corpului, dar care au un stil de viață sănătos și o greutate corporală stabilă. De asemenea, CrioCuum poate fi folosit ca o metodă non-invazivă de a ajuta la îmbunătățirea tonusului pielii și a aspectului general al corpului.

Candidații nepotriviți pentru utilizarea CrioCuum includ persoanele cu o greutate corporală semnificativă în exces, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care suferă de probleme de sănătate, cum ar fi afecțiuni ale pielii sau sensibilități la frig sau alergii la componente ale CrioCuum. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca orice procedură de reducere a grăsimii sau de îmbunătățire a aspectului fizic.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

Rezultate și recuperare

Cât de mult poți pierde în greutate:
Rezultatele pierderii în greutate variază de la persoană la persoană și depind de mulți factori, cum ar fi greutatea inițială, zona tratată și stilul de viață. Cu toate acestea, utilizatorii CrioCuum pot pierde în medie între 2 și 4 centimetri în circumferința zonei tratate în urma fiecărei sesiuni. În plus, rezultatele finale sunt vizibile în decurs de 2-4 săptămâni de la ultima sesiune.

Cum să te recuperezi după procedură:
Deoarece CrioCuum este o procedură non-invazivă, nu necesită timp de recuperare. Pacienții se pot întoarce imediat la activitățile lor obișnuite după fiecare sesiune. Cu toate acestea, este recomandat să se evite activitățile fizice intense și să se consume multă apă pentru a ajuta la eliminarea celulelor de grăsime moarte din organism.

Cum să îți menții rezultatele:
Pentru a menține rezultatele obținute prin utilizarea CrioCuum, este important să se mențină un stil de viață sănătos, care include o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate. În plus, este recomandat să se evite alimentele bogate în grăsimi și zaharuri, deoarece acestea pot duce la depuneri de grăsime noi. De asemenea, este important să se continue cu sesiunile periodice CrioCuum pentru a menține rezultatele obținute și pentru a ajuta la prevenirea formării de noi depuneri de grăsime.

Eximia brasov Eximia city clinic brasov Tratament slabire Remodelare corporala Aparat de slabit Criolipoliza Zionic Tratemente corporale Lifting facial Tratament facial Tratament facial brasov Rejuvenare faciala

În concluzie, CrioCuum este o metodă modernă și eficientă de eliminare a grăsimii corporale nedorite, care oferă numeroase avantaje în comparație cu alte proceduri similare. Datorită tehnologiei sale de ultimă generație, CrioCuum poate distruge permanent și fără durere depunerile de grăsime, cu rezultate vizibile în doar câteva săptămâni. În plus, această procedură este non-invazivă și nedureroasă, poate fi aplicată pe orice zonă a corpului și ajută la reducerea celulitei. Candidații ideali pot pierde o cantitate semnificativă de greutate și pot obține o siluetă mai bine conturată. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare și riscurile și contraindicațiile, iar pentru a menține rezultatele obținute, este necesar să se aibă grijă de o alimentație sănătoasă și de un program de exerciții fizice regulate.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share