Remodelare Corporală

Sculpteaza-ți Silueta cu Ajutorul Criolipolizei

CioCuum Termosalud (Criolipoliză) este o tehnologie de remodelare corporală prin crioliporeducție, ceea ce reduce depozitele de grăsime într-un mod permanent și neinvaziv. Acesta reprezintă o alternativă sigură a intervențiilor chirurgicale pentru reducerea grăsimii abdominale într-un mod nedureros. Procesul de crioliporeducere se bazează pe răcirea unei zone de tratament. 

Toți aspirăm la un corp bine definit și să ne simțim încrezători în propria noastră piele. Cu toate acestea, chiar și cu diete și exerciții fizice, există adesea zone problematice persistente care ne împiedică să obținem aspectul dorit. În norocul nostru, tehnologia modernă ne oferă o soluție eficientă pentru a scăpa de aceste depozite de grăsime nedorite: criolipoliza.

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care a devenit din ce în ce mai populară datorită rezultatelor sale remarcabile. La Eximia City Clinic Brașov, suntem mândri să oferim această procedură într-un mediu confortabil și sigur pentru clienții noștri care doresc să-și sculpteze corpul și să obțină o siluetă mai definită.

Ce este Criolipoliza?

Crioliporeducția implică aplicarea unei temperaturi scăzute controlate direct asupra țesutului cutanat, pe o durată specifică de timp. Cercetările clinice au arătat că această abordare, care expune anumite zone problematice la temperaturi scăzute, declanșează inflamația în grăsimea subcutanată și crește rata metabolismului bazal, ducând la distrugerea ireversibilă, sigură și eficientă a celulelor de grăsime.

Apoptoza celulară are loc ca rezultat al crioliporeducției, eliminând lipidele din adipocite. Într-un interval specific de temperatură, între -10°C și 0°C, grăsimea se solidifică și cristalizează, în timp ce țesuturile învecinate care conțin apă rămân intacte. Apoptoza elimină celulele anormale și excesul de celule normale, contribuind la buna funcționare a organismului.

Prin urmare, criolipoliza este o metodă unică și non-invazivă care distruge adipocitele în mod ireversibil, facilitând eliminarea țesutului adipos nedorit.

Pe scurt, această procedură utilizează temperaturi reci pentru a elimina grăsimea localizată, bazându-se pe sensibilitatea celulelor grase la temperaturi scăzute în comparație cu alte țesuturi din corp. Prin utilizarea unui dispozitiv specializat, criolipoliza poate viza și reduce grăsimea în exces fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Cum Funcționează Criolipoliza?

Procedura este simplă și eficientă. Un aparat specializat este aplicat pe zona țintă, iar procesul de răcire controlată începe. Celulele grase expuse la temperaturi scăzute se cristalizează și sunt treptat eliminate de către organism în săptămânile care urmează procedurii. Astfel, grăsimea dispare, lăsând în urmă o siluetă mai sculptată și definită.

Criocuum reprezintă un tratament estetico-medical sigur și non-invaziv, abordând simultan până la 2 zone. Pentru siguranța și eficacitatea tratamentului, acesta poate fi personalizat în funcție de caracteristicile individuale ale pacientului, ajustând parametrii de tratament, inclusiv puterea de aspirație (vacuum), temperatura de tratament (între -10ºC și 5ºC) și durata de expunere la temperatură scăzută.

De ce să Alegeți Criolipoliza la Eximia City Clinic Brașov?

La Eximia City Clinic Brașov, ne angajăm să oferim cele mai bune rezultate clienților noștri. Lucrăm cu profesioniști calificați și folosim echipamente de ultimă generație pentru a asigura o experiență sigură și eficientă. Iată câteva avantaje ale alegerii criolipolizei la Eximia City Clinic Brașov:

  • Procedură non-invazivă: Fără intervenție chirurgicală, eliminând perioadele de recuperare și riscurile asociate.
  • Rezultate remarcabile: Reducerea semnificativă a grăsimii în zonele țintă, obținând o siluetă mai atractivă.
  • Confort: Relaxare în timpul procedurii, fără anestezie sau perioade lungi de recuperare.
  • Fără efecte secundare semnificative: Minime sau absența efectelor secundare majore.
  • Rezultate de durată: Cu menținerea unui stil de viață sănătos, rezultatele persistă pe termen lung.

Sculptează-ți Silueta cu Ajutorul Criolipolizei la Eximia City Clinic Brașov

Criolipoliza este o opțiune versatilă pentru remodelearea corpului, aplicabilă pe o gamă variată de zone. Indiferent de zona țintă, procedura oferă rezultate notabile fără intervenție chirurgicală sau perioade lungi de recuperare.

Durata ședinței de criolipoliză variază în funcție de zona tratată, dimensiuni și rezultatele măsurătorilor, personalizându-se pentru fiecare pacient. Relaxare în timpul procedurii, fără nevoia de anestezie sau recuperare prelungită, face criolipoliza extrem de convenabilă pentru a fi inclusă în rutina zilnică.

În concluzie, dacă doriți să vă sculptați corpul, Eximia City Clinic Brașov oferă o soluție eficientă și personalizată. Echipa noastră profesionistă vă va ghida și vă va oferi sfaturi pentru a menține rezultatele. Nu mai așteptați, contactați-ne astăzi pentru a descoperi cum criolipoliza la Eximia City Clinic Brașov vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă simțiți mai încrezători în pielea voastră!

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

📞 +40 721 394 642

📍 Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3, Brașov

🌐 eximiacityclinicbrasov.ro

Share