Lifting

Top 3 tratamente perfecte pentru această primăvară!

Tratamentele non-invazive de remodelare corporală au crescut în popularitate în ultimii ani, datorită efectelor lor uimitoare și a faptului că nu necesită intervenții chirurgicale sau anestezie. De la tehnologii de încălzire a țesuturilor la tehnologii cu câmp electromagnetic, aceste tratamente sunt sigure și eficiente în atingerea obiectivelor tale de formare a corpului.

În acest blog, vom explora mai detaliat tratamentele non-invazive de remodelare corporală, avantajele lor și cum funcționează. Dacă sunteți în căutarea unei soluții non-invazive pentru a vă atinge obiectivele de formare a corpului, atunci acest blog este pentru dumneavoastră!

Eximia City Clinic este cel mai mare centru de slăbire, tonifiere și remodelare corporală din Brașov! Scapă de celulită și țesutul adipos și ia-ți rămas bun de la reținerea de apă și vergeturile chinuitoare pielii și psihicului. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată de aparate medicale certificate, de ultimă tehnologie care generează rezultate garantate corpului tău folosind doar produse premium.

Tehnologia Eximia HR77

Eximia este o soluție inovatoare pentru slăbire și remodelare corporală. Este un sistem de tehnologie avansată care combină mai multe tehnici monerne pentru a ajuta la obținerea unui aspect fizic mai suplu și tonifiat. Eximia folosește tehnologii precum radiofrecvența, infraroșu, terapia prin curenti și terapia prin lumina, toate într-un singur tratament non-invaziv.

Eximia HR77

Tehnologiile folosite de Eximia HR77

Radiofrecvența este una dintre tehnologiile pe care Eximia le utilizează pentru a încălzi stratul profund al pielii, ceea ce conduce la o îmbunătățire a colagenului și la o reducere a celulitei. Infraroșu, pe de altă parte, ajută la încălzirea tesuturilor mai profunde ale corpului, ceea ce duce la o accelerare a metabolismului și la o reducere a grăsimii corporale. Terapia prin curenți și terapia prin lumina ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și la stimularea tesuturilor pentru a obține un aspect mai tonifiat.

Eximia oferă multiple beneficii pentru slăbire și remodelare corporală. Acesta poate ajuta la reducerea celulitei, la îmbunătățirea texturii pielii, la tonifierea și remodelarea zonei abdominală și a coapselor, la reducerea circumferinței în zonele cu probleme, precum și la îmbunătățirea conturului corporal general. De asemenea, Eximia poate fi utilizat în siguranță pe orice zonă a corpului și poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor fiecărui pacient.

Eximia poate fi efectuat într-o singură ședință sau poate fi parte dintr-un program de tratament de mai multe ședințe, în funcție de necesitățile individuale ale pacientului. Tratamentul este non-invaziv, nu necesită anestezie și nu implică recuperare sau timp liber. De asemenea, nu există efecte secundare semnificative și nu există limitări în ceea ce privesc posibilitățile combinării tratamentului cu alte terapii de slăbire și tonifiere.

Zionic

ZIONIC este un dispozitiv inovativ pentru tratarea grăsimii localizate și celulitei, care combină două tehnologii într-un singur aparat: Masajul Activ Rotational Profund (MARP) și Radiofrecvența de intensitate mare. Tratamentul Zionic oferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare, fiind non-invaziv și nedureros. Acesta poate fi folosit pentru reducerea grăsimii localizate, pentru tratarea celulitei, pentru relaxarea mușchilor spatelui, pentru îmbunătățirea circulației sanguine și pentru întărirea pielii.

Tratamentul Zionic acționează prin stimularea metabolismului celulelor grase, accelerarea producției de colagen și elastină, stimularea drenajului limfatic, îmbunătățirea circulației sanguine, oxigenarea tesuturilor și tratarea eficientă a celulitei. ZIONIC este un tratament eficient și sigur, cu un senzor de temperatură care monitorizează continuu temperatura țesutului pe tot parcursul tratamentului.

Beneficiile tratamentului Zionic includ reducerea grăsimii localizate, accelerarea producției de colagen și elastină, stimularea drenajului limfatic, îmbunătățirea circulației sanguine, oxigenarea tesuturilor, tratarea eficientă a celulitei, relaxarea și efectul decontracturant.

Zionic

Criolipoliza

CioCuum Termosalud (Criolipoliză) este o tehnologie de remodelare corporală prin crioliporeducție, ceea ce reduce depozitele de grăsime într-un mod permanent și neinvaziv. Acesta reprezintă o alternativă sigură a intervențiilor chirurgicale pentru reducerea grăsimii abdominale într-un mod nedureros. Procesul de crioliporeducere se bazează pe răcirea unei zone de tratament. Zona este izolată prin intermediul aspirației și este menținută la o temperatură specifică (între 0 și -10°C), ceea ce face ca grăsimea să se solidifice și să se cristalizeze, fără a afecta alte țesuturi care conțin apă.

Beneficiile tratamentului cu Criocuum (Criolipoliză):

  • Ajută la reducerea celulitei;
  • Este foarte eficient în reducerea grăsimii corporale;
  • Poate fi aplicat pe orice zonă a corpului;
  • Ţesutul adipos este eliminat în mod natural, în decurs de 2 luni de la urmarea tratamentului;
  • Nedureros şi non-invaziv;
  • Sculptează şi subțiază o serie de zone problematice ale corpului;
  • Rezultate vizibile în doar 15 zile de la prima şedinţă;
  • Tratamente presetate cât şi servicii personalizate.

În zilele noastre, multe persoane își doresc să arate bine și să se simtă în formă. Dar, din păcate, nu toți au timp sau disponibilitatea pentru a urma un regim alimentar sănătos sau a face sport regulat. De asemenea, unii oameni nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute prin aceste metode tradiționale și caută alternative mai rapide și mai eficiente. Este aici unde tratamentele non-invazive de slăbire și remodelare corporală devin o soluție atractivă pentru acești indivizi.

CrioCuum

Un alt avantaj important al tratamentelor non-invazive de slăbire și remodelare corporală este că pot fi efectuate într-un mediu confortabil și relaxant. De asemenea, tratamentul poate fi personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient, oferind posibilitatea de a lucra cu programe presetate sau de a seta manual intensitatea.

Rezultatele obținute nu sunt doar rapide, dar și confortabile și fără durere. De asemenea, acestea acționează atât în timpul tratamentului, cât și după, prin creșterea metabolismului celular și arderea grăsimilor. Acest lucru înseamnă că rezultatele sunt durabile și îmbunătățesc în continuare silueta.

În concluzie, tratamentele non-invazive de slăbire și remodelare corporală sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și atingă obiectivele estetice fără durere sau disconfort. Acestea oferă rezultate rapide și durabile, fără a necesita incizii sau anestezie. În plus, tratamentele non-invazive sunt sigure și nu au efecte secundare negative asupra organismului. Dacă vrei să îți atingi obiectivele de formare corporală, începe cu un tratament non-invaziv astăzi și bucură-te de rezultatele tale frumoase în scurt timp!

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share