Remodelare Corporală

Eximia – aliatul tău împotriva celulitei

Celulita este o problemă estetică răspândită ce afectează mulți oameni, în special femeile. Însă, tehnologia Eximia se impune ca o soluție revoluționară în combaterea acestei probleme. Acest articol detaliază modul în care Eximia contribuie la reducerea aspectului celulitei, oferind o înțelegere clară a modului său de funcționare.

Celulita și cum apare aceasta

Celulita este o afecțiune comună a pielii care apare când grăsimea subcutanată împinge împotriva țesutului conjunctiv sub piele, conferind astfel un aspect neregulat sau cunoscut sub denumirea peiorativă de ”coajă de portocală”. Această afecțiune afectează, în principal, coapsele, fesele, abdomenul și partea superioară a brațelor și afectează mai frecvent femeile decât bărbații. Înțelegerea celulitei și a factorilor care o declanșează necesită o analiză a mai multor aspecte:

Structura țesutului adipos: țesutul adipos sau grăsimea subcutanată este prezent natural în stratul subcutanat al pielii. La femei, țesutul adipos se acumulează în compartimente mici, separate de țesutul conjunctiv numit fascia. Acest țesut conjunctiv poate deveni rigid sau contractat, generând astfel denivelări pe suprafața pielii.

Dezechilibrele hormonale: hormonii joacă un rol semnificativ în dezvoltarea celulitei. Estrogenul, hormonul feminin, influențează depozitarea grăsimilor și elasticitatea țesutului conjunctiv. Modificările hormonale survenite în timpul sarcinii, ciclului menstrual și menopauzei pot contribui la apariția celulitei.

Stilul de viață sedentar: lipsa activității fizice poate slăbi mușchii și favoriza acumularea de grăsime, contribuind astfel la înrăutățirea aspectului celulitei.

Alimentația inadecvată: o alimentație deficitară în nutrienți esențiali, bogată în grăsimi saturate, zaharuri rafinate și sare, poate favoriza creșterea în greutate și implicit dezvoltarea sau agravarea celulitei.

Nivelul crescut de stres: stresul cronic poate afecta hormonii și contribui la acumularea de grăsime. Acest lucru poate agrava aspectul celulitei.

Este important să subliniem că celulita reprezintă o problemă cosmetică și nu prezintă riscuri pentru sănătate. Cu toate acestea, mulți indivizi doresc să reducă aspectul de ‘coajă de portocală’ pentru a-și crește încrederea în aspectul lor.

Mecanismul de acțiune al tratamentului Eximia împotriva celulitei

Eximia utilizează o 7 tehnologii avansate pentru a combate celulita și a îmbunătăți semnificativ aspectul pielii. Iată cum funcționează aceste tehnologii pentru a diminua aspectul celulitei:

Microdermabraziune cu particule de diamant: Eximia utilizează microdermabraziunea cu particule de diamant pentru a exfolia stratul superior al pielii. Acest proces elimină celulele moarte ale pielii și stimulează regenerarea celulelor noi, contribuind astfel la îmbunătățirea texturii pielii și la diminuarea aspectului celulitic.

Radiofrecvență bipolară: Eximia HR77 integrează radiofrecvența bipolară, concentrându-se asupra stimulării producției de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii. Aceasta ajută la sporirea fermității pielii, la reducerea ridurilor și la crearea unei texturi mai netede și mai tinere.

Radiofrecvență tripolară: această tehnologie este special concepută pentru combaterea celulitei și remodelarea corpului. Ea contribuie la descompunerea depozitelor de grăsime, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii și oferindu-i un aspect mai ferm.

Laserporație multipolară cu vibrații: Această tehnologie avansată vizează eliminarea celulelor adipoase fără a fi necesară o intervenție chirurgicală. Vibrațiile ajută la descompunerea depozitelor de grăsime, lăsând pielea mai netedă și uniformă.

Vacuum: procedura Eximia HR77 include o funcție de vacuum, care stimulează circulația limfatică și facilitează eliminarea toxinelor din organism. Acest lucru contribuie la detoxifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului acesteia.

LED (Dioda Emisie de Lumina): această tehnologie aduce beneficii pentru sănătatea pielii, având proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Aceasta ajută la reducerea inflamației, la tratarea acneei și la îmbunătățirea aspectului tenului, oferindu-ți o piele mai sănătoasă și luminoasă.

Masaj pneumatic: această tehnologie contribuie la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine. Ea nu numai că induce o senzație de relaxare, ci poate, de asemenea, îmbunătăți aspectul pielii datorită circulației sanguine îmbunătățite.

Rezultatele tratamentelor Eximia împotriva celulitei

Unul dintre avantajele majore ale Eximia este că oferă rezultate notabile chiar după primele ședințe. Numărul de ședințe necesar pentru a atinge rezultate optime poate varia în funcție de gradul de celulită și obiectivele individuale ale pacientului. Cu toate acestea, mulți pacienți au raportat o diminuare semnificativă a aspectului celulitic și o îmbunătățire a fermității pielii după tratamentele Eximia.

În concluzie, tehnologia Eximia reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru combaterea celulitei. Prin utilizarea unui set de tehnologii de ultimă generație, Eximia contribuie la eliminarea grăsimilor, îmbunătățirea fermității pielii și la diminuarea aspectului de ”coajă de portocală”. Dacă sunteți în căutarea unei alternative neinvazive și eficiente pentru a combate celulita, Eximia s-ar putea dovedi a fi soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

📞 +40 721 394 642

📍 Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3, Brașov

🌐 eximiacityclinicbrasov.ro

Share