Lifting

Remodelare corporală avansată cu Eximia Med

Într-o lume în care aspectul fizic are o importanță tot mai mare, este esențial să avem la dispoziție tehnologii și echipamente de ultimă generație pentru a putea obține un corp frumos și sănătos. În acest sens, EximiaMed este un tratament care se remarcă prin inovațiile pe care le aduce în domeniul remodelării corporale și al reconturării faciale. Acest echipament de ultimă generație folosește tehnologii avansate, cum ar fi electroterapia, radiofrecvența, lumina LED și masajul pneumatic, pentru a oferi soluții eficiente în tratarea celulitei, lipoatrofiei și limfedemului. Aceste tehnologii sunt sigure și non-invazive, ceea ce le face ideale pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic fără a recurge la intervenții chirurgicale sau alte metode invazive.

VLEP sau Vibration Laser Electroportation este o tehnologie non-invaziva de ultima generatie, ce combina actiunea radiatiilor laser, electroportatiei si vibratiilor pentru a stimula procesul de fotobiostimulare a tesutului adipos subcutanat. Electroportatia este un proces prin care porii celulelor sunt deschisi, permițând produselor pentru îngrijirea pielii să ajungă la nivelul celulelor și să își facă efectul la nivelul țesuturilor. Prin urmare, aceasta tehnologie ajuta la regenerarea și revitalizarea pielii, precum și la reducerea celulitei si la eliminarea depozitelor de grasime nedorite.

VLEP are efecte vizibile și de lungă durată în tratarea celulitei, limfedemului si lipodistrofiei genoide. Mai mult decât atât, tehnologia VLEP poate fi aplicata în zonele problematice ale corpului, inclusiv pe abdomen, coapse, brate si solduri, ceea ce o face o alternativă unică si eficienta a liposuptiei chirurgicale. Prin urmare, VLEP reprezintă o opțiune de tratament a celulitei și remodelare corporala moderna și confortabilă pentru persoanele care își doresc un aspect fizic mai atrăgător și sănătos.

MPRF: MASAJ PNEUMATIC (VACUUM) + RADIOFRECVENTA

MPRF sau tratamentul cu masaj pneumatic și radiofrecvență este o altă opțiune pentru persoanele care doresc să reducă aspectul celulitei, să elimine grăsimea nedorită și să îmbunătățească aspectul pielii. Acest tratament combina tehnologia cu radiofrecventa si sistemul pneumatic pentru a stimula tesutul conjunctiv si sistemul limfatic. Masajul pneumatic este o tehnică prin care se folosește o presiune controlată pentru a face o stimulare profundă a țesuturilor moi ale corpului. Aceasta tehnică poate îmbunătăți circulația sanguină și limfatică, ajutând astfel la eliminarea toxinelor din corp.

Radiofrecventa este o tehnologie non-invaziva care utilizează unde de radio pentru a încălzi stratul superior al pielii și a stimula producția de colagen și elastină. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii, la reducerea ridurilor și la eliminarea celulitei. MPRF combină aceste două tehnologii într-un tratament unic, care poate ajuta la remodelarea corpului și la îmbunătățirea aspectului pielii. Acest tratament poate fi efectuat pe diferite zone ale corpului, inclusiv pe abdomen, coapse, brațe și fese, și poate fi util în tratamentul lipodistrofiei genoide sau a altor probleme estetice.

RFEP: RADIOFRECVENTA + ELECTROPORATIE

RFEP (Radiofrecventa + Electroporatie) este o tehnologie non-invaziva pentru conturarea corpului si reconturarea faciala. Aceasta procedura este potrivita pentru toate tipurile de piele si ofera rezultate imediate si de durata prin stimularea capacitati naturale ale pielii de a forma noi fibre de colagen, accelerarea metabolismului celular si reducerea ridurilor. Radiatiile RF contribuie la contractarea imediata a colagenului, in timp ce electroporatia faciliteaza patrunderea si absorbtia optima a ingredientelor active din produsele utilizate. RFEP ajuta, de asemenea, la reducerea aspectului de piele lasata si la imbunatatirea elasticitatii pielii, oferindu-i un aspect tanar si stralucitor.

Procedura RFEP este una confortabila si fara riscuri. O sesiune poate dura intre 30 si 60 de minute, in functie de zona tratata. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta si vor continua sa se imbunatateasca in timp, pe masura ce pielea va produce mai mult colagen si va deveni mai ferma si mai elastica. RFEP poate fi combinat cu alte proceduri, precum mezoterapia si chirurgia, pentru a maximiza beneficiile si pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

EMPV: MASAJ PNEUMATIC (VACUUM)

EMPV este o procedură de masaj endodermic delicat, ce poate fi folosit pentru a îmbunătăți aspectul tenului și pentru a întârzia îmbătrânirea prematură a pielii. Aceasta funcționează prin stimularea circulației sanguine și limfatice, oxigenarea țesutului și reducerea tensiunii musculare. În același timp, EMPV are un efect de lifting, ce reface și îmbunătățește elasticitatea pielii, permițând o reconturare facială fără intervenție chirurgicală.

EMPV este o procedură sigură și confortabilă, ce poate fi combinată cu mezoterapia și chirurgia estetică. Datorită capacității sale de a stimula fibroblaștii, EMPV poate fi folosit pentru a ajuta la reabilitarea țesuturilor, ceea ce o face potrivită pentru pacienții care au suferit intervenții chirurgicale, precum abdominoplastia sau liftingul cervical. De asemenea, EMPV este o alegere excelentă pentru pacienții care doresc să îmbunătățească aspectul pielii fără a recurge la tratamente invazive sau dureroase.

Beneficiile generale ale tehnologiilor EximiaMed

Tehnologiile EximiaMed sunt folosite în tratamentul diferitelor afecțiuni ale pielii și ale țesuturilor subcutanate, oferind o serie de beneficii generale pacienților. Acestea pot să îmbunătățească textura pielii, să reducă ridurile și să stimuleze producția naturală de colagen, întinerind și reconturând pielea. De asemenea, aceste tehnologii pot să ajute la eliminarea stazei lichide, să stimuleze microcirculația și să reactiveze circulația sanguină și limfatică.

În plus, tehnologiile EximiaMed pot să ajute la stimularea lipolizei și reducerea depozitelor de grăsime, fiind eficiente în tratamentul celulitei și remodelării corporale. Acestea pot să ofere o alternativă non-invazivă la intervențiile chirurgicale, cum ar fi liposucția, fără a fi necesară anestezia sau perioada de recuperare lungă. Beneficiile generale ale tehnologiilor EximiaMed includ, de asemenea, o recuperare mai rapidă și o aplicare confortabilă, fără riscuri sau efecte secundare.

În concluzie, EximiaMed oferă o gamă largă de tehnologii avansate pentru remodelarea corpului și reconturarea facială, toate susținute de studii și cercetări medicale. Aceste tehnologii de ultimă generație, precum VLEP, MPRF, RFEP și EMPV, au o eficacitate dovedită în tratarea celulitei, a lipodistrofiei genoide și a altor probleme ale pielii, precum și în activarea metabolismului celular și a circulației sanguine și limfatice. Beneficiile acestor tehnologii includ îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor și a aspectului de îmbătrânire, eliminarea tensiunii musculare și, în general, un aspect mai tonifiat și mai sănătos. Prin urmare, încurajăm clienții să se programeze la Eximia City Clinic Brașov și să încerce aceste tehnologii pentru a beneficia de toate avantajele lor și pentru a atinge obiectivele lor de frumusețe și sănătate.

Profită de o consultație gratuită la noul concept Eximia City Clinic:

Locație: str. Mihail Kogălniceanu 15, Etaj 3
Telefon: 0721 394 642
Site: eximiacityclinicbrasov.ro
Email: contact@eximiacityclinicbrasov.ro
Share